StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSTRANAČKO RAZMIMOILAŽENJE

JAMBO IZLAZI IZ HSS-a Ne vidim se s takvom ekipom

Piše DV
25. studenog 2017. - 17:53

Član Predsjedništva HSS-a i predsjednik Dubrovačko-neretvanskog županijskog odbora i gradskog odbora Metković te stranke Stipo Gabrić Jambo najavio je izlazak iz HSS-a, a razlog je očitovanje predsjednika HSS-a Kreša Beljaka koji je od Jamba tražio očitovanje nakon istupa na HRT-u, ali i približavanje MOST-u. 
"Napisat ću odmah jednu izjavu gdje tražim da me izbrišu iz HSS-a. Mislim da je dovoljno bilo i da se stranka vodi u krivom smjeru, a svom predsjedniku želim plodonosan rad i što tješnju i plodonosniju suradnju s Petrovom i Grmojom. S Grmojom koji je poručio da svi sakriju automobile u Metkoviću kako ih Beljak ne bi obio. Beljak je prvo glumio Milanovića, a sada glumi Bernardića". HSS je, dodao je, promijenio statut te su oduzeta sredstva lokalnim organizacijama, a poručio je i da se na početku Beljakova mandata na njega vršio pritisak da podnese ostavku.
"Sebe u toj ekipi i u takvom HSS-u ne vidim, naročito nakon posljednjih istupa našeg predsjednika. Ja drugačije vidim politiku", izjavio je Jambo.

20. travanj 2024 03:30