StoryEditorOCM
DubrovnikPROČELNIČKE POZICIJE

Nova zapošljavanja u gradskoj upravi, plaća od 19,370 kuna

Piše Silvia Rudinović
17. studenog 2017. - 11:38

Grad Dubrovnik ima još otvorenih radnih mjesta, pa se nakon prošlotjedne objave 21 natječaja, od kuharice kave do savjetničkih pozicija, sad traže dva pročelnika.

U Narodnim novinama objavljen je natječaj za pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od tri mjeseca. Ovaj odjel, bez obzira na smjene političkih opcija u gradskoj vlasti, jako dugo Miho Katičić. Njegov pročelnički staž najduži je u gradskoj upravi i sad se već mjeri u desetljećima. U međuvremenu, odjel se dijelio. Do dolaska Andra Vlahušića u gradonačelničku fotelju, vodio je i kulturu, a taj resor potom preuzima Ana Hilje.

Za to mjesto traži se magistar struke ili stručni specijalist humanističke ili ekonomske struke, s najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, poznavanje jednoga svjetskog jezika, itd.

Drugo radno mjesto koje se ovog tjedna našlo u ponudi je pozicija pročelnika Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima. Ovdje se traži građevinski inženjer ili arhitekt.

Privremena pročelnica ovog odjela trenutačno je Irena Kričković Labaš.

Početna bruto plaća svakog pročelnika u dubrovačkoj gradskoj upravi je 19,370 kuna. Za svaku godinu radnog staža, iznos se povećava za 0,5 posto, a tu su još ostali dodaci i beneficije zajamčene kolektivnim ugovorom kakve malo koja tvrtka ima.

19. travanj 2024 09:12