Županija Dubrovnik

NIJE BILO INTERESA

Poništen javni natječaj za kućice, Sanitat snizio cijene

NIJE BILO INTERESA

Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije "Dubrovački zimski festival“, objavljen 2. studenog 2017. godine, poništava se zbog nedovoljnog interesa.
Sanitat Dubrovnik  i Povjerenstvo "Dubrovačkog zimskog festivala" danas su  raspisali su novi Javni poziv s korigiranim cijenama najma kućica. Nove cijene možete pogledati ovdje.
Ponuditelji koji su predali ponude sukladno poništenom javnom pozivu mogu preuzeti predanu dokumentaciju u društvu Sanitat Dubrovnik  u Dubrovniku, na adresi Marka Marojice 5.
Rok za podnošenje ponuda prema novom javnom pozivu je 22. studenoga 2017. godine do 12:00 sati.
Novim javnim pozivnom cijene izgledaju ovako: 30 tisuća kuna za kućice na Stradunu, po deset tisuća za one na Brsaljama i Gundulićevoj poljani, pet tisuća kuna iznosit će zakup kućica u Gružu, Parku u Pilama i Lapadu i tisuću kuna za kućice u Mokošici i Orašcu. Trgovačke kućice na Brsaljama i Gundulićevoj poljani koštat će pet tisuća kuna.
Samo da podsjetimo da su cijene zakupa prema prvom javnom pozivu izgledale ovako: 50 tisuća (plus PDV) na Stradunu, 30 na Pilama, po deset na Gundulićevoj poljani, Gružu, u parku u Pilama i u Uvali Lapad, dok su ostale kućice, u Mokošici i Orašcu, pet tisuća kuna. Kućice za trgovačku djelatnost bile su  deset tisuća kuna.

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Vozio vepra na prtljažniku

Vozio vepra na prtljažniku
Na benzinskoj stanici u Neumu neobičan prizor - pravi pravcati vepar na prtljažniku starog mercedesa. Očito da z...
Vozio vepra na prtljažniku

Najnovije

Prvi spomen franjevačke bolnice

Prvi spomen franjevačke bolnice
Općenito je prihvaćeno mišljenje da se ljekarna Male braće nalazi u prostoru samostana onoliko dugo koliko je i ...
Prvi spomen franjevačke bolnice