Vijesti Hrvatska i svijet

10.CROVESPA

FOTOGALERIJA Dubrovački vespaši u Pulskoj Areni

10.CROVESPA

Protekli vikend Pulska Arena bila je domaćin 10. Crovespe, najvećeg nacionalnog susreta ljubitelja Vespe,na koje m se okupilo 450 sudionika. A sve to u organizaciji Vespa kluba Hrvatska. Nakon prijava i dočeka u Rovinju vespaši su se uputili prema Puli gdje su u rimski amfiteatar ušli su s ugašenim vespama, a zatim ih parkirali u krug na sreću svih znatiželjnih posjetitelja.

Pulska Arena kao antički spomenik je prva i za sad jedina koja je ugostila toliki broj vespi u Europi. Ponosno smo predstavljali naš najljepši grad na svijetu Dubrovnik a imali smo čast družiti se uz vespaše iz Hrvatske, Italije, BiH, Slovenije, Rumunjske, Bugarske, Mađarske, Rusije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Francuske, Srbije i Crne Gore. Vespa klub Dubrovnik ima i jednog ponosnog člana koji živi u Sloveniji, Sandija Vidica koji obožava naš Grad i nije mu bilo teško sa Vespom iz 1951 godine doći u Rovinj uljepšat susret sa jednom tako rijetkom i jedinstvenom Vespom.

Na put prema Rovinju smo išli u dvije skupine u četvrtak i petak. Grad Dubrovnik i Vespa klub Dubrovnik predstavljali su Đuro Zuanić, Nikša Mozara, Martin Bogoje, Dario Jovica, Agran Avdulahi, Sandi i Violeta Vidio,Željko Kusalo i Đino Peričević koji je jedan od najmlađih naših članova ali ne manje vrijedan dapače osvojio je prvu nagradu u tradicionalnom natjecanju na vespa susretima,sporoj vožnji.

Ovim putem najavljujemo i naš susret koji će bit održan ovaj vikend 16.09.2017 sa početkom u 12 h u Gruškoj luci.SVI SU DOBRODOŠLI

Naslovnica Hrvatska i svijet

Najčitanije

Vozio vepra na prtljažniku

Vozio vepra na prtljažniku
Na benzinskoj stanici u Neumu neobičan prizor - pravi pravcati vepar na prtljažniku starog mercedesa. Očito da z...
Vozio vepra na prtljažniku

Najnovije

Ubrzano se radi na lapadskom klizalištu

Ubrzano se radi na lapadskom klizalištu
Šator koji će pokrivati ovogodišnje klizalište na teniskim terenima u Lapadu do kraja današnjeg dana bit će zavr...
Ubrzano se radi na lapadskom klizalištu