StoryEditorOCM

FOTOGALERIJA Dubrovački vespaši u Pulskoj Areni

Piše foto: Vespa klub Dubrovnik
12. rujna 2017. - 12:32

Protekli vikend Pulska Arena bila je domaćin 10. Crovespe, najvećeg nacionalnog susreta ljubitelja Vespe,na koje m se okupilo 450 sudionika. A sve to u organizaciji Vespa kluba Hrvatska. Nakon prijava i dočeka u Rovinju vespaši su se uputili prema Puli gdje su u rimski amfiteatar ušli su s ugašenim vespama, a zatim ih parkirali u krug na sreću svih znatiželjnih posjetitelja.

Pulska Arena kao antički spomenik je prva i za sad jedina koja je ugostila toliki broj vespi u Europi. Ponosno smo predstavljali naš najljepši grad na svijetu Dubrovnik a imali smo čast družiti se uz vespaše iz Hrvatske, Italije, BiH, Slovenije, Rumunjske, Bugarske, Mađarske, Rusije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Francuske, Srbije i Crne Gore. Vespa klub Dubrovnik ima i jednog ponosnog člana koji živi u Sloveniji, Sandija Vidica koji obožava naš Grad i nije mu bilo teško sa Vespom iz 1951 godine doći u Rovinj uljepšat susret sa jednom tako rijetkom i jedinstvenom Vespom.

Na put prema Rovinju smo išli u dvije skupine u četvrtak i petak. Grad Dubrovnik i Vespa klub Dubrovnik predstavljali su Đuro Zuanić, Nikša Mozara, Martin Bogoje, Dario Jovica, Agran Avdulahi, Sandi i Violeta Vidio,Željko Kusalo i Đino Peričević koji je jedan od najmlađih naših članova ali ne manje vrijedan dapače osvojio je prvu nagradu u tradicionalnom natjecanju na vespa susretima,sporoj vožnji.

Ovim putem najavljujemo i naš susret koji će bit održan ovaj vikend 16.09.2017 sa početkom u 12 h u Gruškoj luci.SVI SU DOBRODOŠLI

25. travanj 2024 04:24