StoryEditorOCM
ŠpicaONA JE SREĆONOŠA MARINA ČILIĆA

Britanski mediji pišu o Kristini Milković

Piše DV
16. srpnja 2017. - 15:04

Na čak 14 od osvojenih 17 turnira, najveća podrška tenisaču Marinu Čiliću koji danas igra wimbledonsko finale, bila je njegova dugogodišnja djevojka Kristina Milković, za koju kaže kako mu na terenu donosi sreću.

- Svi se nadaju kako će se takav scenarij ponoviti i danas u polufinalu Wimbledona, te da će Marin Čilić na kraju i osvojiti jedan od najprestižnijih teniskih turnira. Samozatajna Kristina, koja se u mlađim danima bavila manekenstvom, zaintrigirala je i britanske medije, koji su joj posvetili prostor. Tportal.hr prenosi kako je pod naslovom 'Tko je Kristina Milković?' objavljena velika tema u britanskom The Sunu koji piše o Kristini, lijepoj Dubrovkinji rodom iz Konavala. Čilić je u vezi s Kristinom već sedam godina, no o svojoj djevojci nerado govori, a i sama Kristina ne voli se eksponirati u javnosti.

U mlađim danima, bavila se manekenstvom, a osvojila je i titulu 1. pratilje izbora Miss Alpe Adria 2005. godine, a njezina ljepota očarala je i portal Fabwags, koji je uvrstio među najljepše djevojke poznatih sportaša.
Zna se da je 2014. godine diplomirala psihologiju i politologiju, a radila je i za jednu banku. Kada je Čilić osvojio svoj prvi ATP turnir u Baselu, rekao je kako mu upravo Kristina donosi sreću. Od tada ju se redovito može vidjeti na tribinama, gdje u gomili navija za svog 28-godišnjeg dečka, podsjeća tportal.hr.

- Ja sam ponosan na nju u svakom pogledu, ali mislim da je u tom trenutku ona bila ponosna na mene jer zna kroz što sam prošao u karijeri i ona je bila naravno tu cijelo vrijeme i bila mi uvijek velika potpora. Dva starija brata su se oženila pa valjda očekuju da je sada red na mene. Ali ja ne žurim. Polako, ja još slažem kockice – izjavio je lani za InMagazin popularni tenisač.

 

24. travanj 2024 18:29