StoryEditorOCM
Crna kronikaPOLICIJA OTKRILA DRSKOG LOPOVA

Narkoman iz Komina ukrao skoro pola tone mandarina

14. studenog 2017. - 12:23

Zbog sumnje da je počinio drsku krađu skoro pola tone mandarina, policija je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Metkoviću kazneno prijavila Kominjanina (50) za kojeg neslužbeno doznajemo da već od ranije ima ozbiljnijih problema s ovisnošću o narkoticima.

Naime, nakon provedene kriminalističke istrage inspektori Policijske postaje Metković utvrdili su kako je spomenuti Kominjanin u dva navrata tijekom ovog mjeseca s prodajnog pulta u Opuzenu ukrao oko 350 kg mandarina. Mandarine je, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, ukrao iz kućice koja se nalaziuz Jadransku magistralu odnosno državnu cestu D- 8 između Opuzena i Rogotina.

Jednako neslužbeno doznajemo kako je prvu krađu počinio 4. studenoga oko 2,20 sati poslije ponoći, dok je drugu krađu počinio 12. studenoga oko 23,10 sati. Ukradene mandarine koje su bile pakirane u vrećice od po 5 i 10 kilograma Kominjanin je osobnim automobilom prebacivao do privremenog skladišta te ih potom preprodavao. Osnovano su pretpostavlja kako je tako zarađeni novac, uglavnom, koristio za nabavku narkotika.

Inače, utvrđeno je kako je navedenim krađama Kom8injanin oštetio Metkovca (36), inače vlasnika mandarina, za ukupno oko 1700 kuna.

26. travanj 2024 05:23