StoryEditorOCM
Crna kronikaOBITELJSKA TRAGEDIJA

U Čokolinu sin ubio majku?

Piše dv
23. listopada 2017. - 00:34

U poslijepodnevnim satima u obiteljskom stanu u stanu u ulici dr. Vlatka Mačeka u Čokolinu pronađeno je mrtvo tijelo starije ženske osobe (65), potvrđeno nam je iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je 34- godišnji sin Đ.M. ubio majku L.M. i pobjegao s mjesta zločina. U tijeku je potraga za njim, a očevid će pokazati više detalja o ovom nemilom događaju.

Policija se prema obiteljskoj kući u kojoj je pronađeno tijelo mrtve žene uputila nakon dojave njezine sestre koja se zabrinula jer joj se L.M. i nećak nisu javljali na pozive.

Prema kazivanju stanara Čokolina, muškarac koji se sumnjiči za umorstvo prije četiri godine na dva dana bio nestao iz svoga doma, pa je za njim bila organizirana potraga u listopadu 2013. godine.

Pronađen je tada iscrpljen, ali neozlijeđen na predjelu Gorice i prevezen do bolnice, a tvrdio je tada da se nije izgubio.

Navodno je riječ o osobi s psihičkim problemima.

34-godišnji bjegunac je s majkom živio u stanu u Čokolinu, a užasnuti susjedi sumnjaju da je nesretnu ženu možda usmrtio ciglom, nakon svađe koja je u kući započela još od ranog jutra.

Osobe koje poznaju pokojnicu i njezina sina tvrde da su oboje redovito odlazili u crkvu, te da je Đ.M. u posljednje vrijeme bio izrazito okrenut vjeri.




 

20. travanj 2024 04:46