StoryEditorOCM
Crna kronikaPOMOZITE POLICIJI

Predložite lokacije za kontrolu brzine radarom

26. rujna 2017. - 18:11

Policijska uprava dubrovačko- neretvanska poziva građane da predlože lokacije za 24-satni nadzor brzine na gradskim prometnicama kako bi se otklonio glavni uzročnik prometnih nesreća na gradskom području Dubrovnika.

U istu svrhu dubrovačka PU kontinuiranim provođenjem raznih preventivnih i represivnih aktivnosti nastoji što više podići razinu svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštivanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Tako će prometna policija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 18./19. listopada provesti 24-satni pojačani nadzor brzine na lokacijama za koje procjenjuje da su pogodne, ali i na ovaj način posredstvom medija poziva građane da im do 12. listopada predlože lokacije za koje smatraju da je na njima potrebno nadzirati brzinu. Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“, građani mogu dostaviti elektroničkom poštom na adresu
dubrovacko-neretvanska@policija.hr
ili telefonom na broj 020/443-051 (od 8 do 16 sati)

Nakon analize svih dostavljenih prijedloga građana, biti će izabrane lokacije pogodne za nadzor brzine. Akcija će se provoditi kontinuirano, na velikom broju lokacija u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

 

20. travanj 2024 08:27