StoryEditorOCM
Crna kronikaPU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Poznate okolnosti prometne nesreće u kojoj je stradala Njemica

Piše PSD.
19. rujna 2017. - 15:22

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se dvije prometne nesreće koje su za posljedicu imale smrtno stradavanje dvije osobe.

U prvoj prometnoj nesreći koja se oko 11.20 sati dogodila u Dubrovniku smrtno je stradala 57-godišnja državljanka Njemačke. Do prometne nesreće je došlo kada je spomenuta njemačka državljanka upravljala motociklom njemačkih registracijskih oznaka krećući se u koloni vozila Jadranskom magistralom iz pravca Cavtata u pravcu Dubrovnika. Dolaskom u blizini Petlje, prednjim dijelom vozila udarila je u osobno vozilo ispred sebe uslijed čega je vozačica s motociklom pala na suprotnu kolničku traku u trenutku nailaska teretnog vozila. Vozačica motocikla je smrtno stradala na mjestu događaja. Za vrijeme trajanja očevida prometne nesreće kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik, promet na navedenoj dionici Jadranske magistrale bio je u potpunosti obustavljen te se odvijao alternativnim pravcima.

Nesreća na Mljetu

Druga prometna nesreća, u kojoj je smrtno stradao 39-godišnji državljanin Novog Zelanda, se dogodila  oko 16 sati na otoku Mljetu. Naime, 39-godišnjak se biciklom kretao iz smjera Polača da bi u jednom trenutku izgubio nadzor nad biciklom s kojim je pao u provalio na dubinu od oko 3 metra te je uslijed zadobivenih ozljeda pri padu smrtno stradao.
 

19. travanj 2024 10:40