Vijesti Crna kronika

POGINULA VOZAČICA MOTOCIKLA BMW

Sudar motocikla i kamiona s labudicom, Njemica smrtno stradala

POGINULA VOZAČICA MOTOCIKLA BMW

Teška prometna nesreća s jednom poginulom osobom dogodila se danas oko 11.30 sati kod petlje, točnije na dijelu Jadranske magistrale između skretanja za Bosanku i skretanja za grad. Nezgodu sa smrtno stradalom osobom koja je upravljala motorom marke BMW, potvrdili su i iz PU dubrovačko-neretvanske :

- Danas, 18. rujna, oko 11.30 sati, na dijelu Jadranske magistrale u blizini Petlje došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka na kojem se nalazila labudica i motocikl njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala njemačka državljanka koja je smrtno stradala. U tijeku je očevid prometne nesreće kojim rukovodi općinski državni odvjetnik. Promet na ovom dijelu Jadranske magistrale je trenutno obustavljen i odvija se alternativnim pravcima - javljaju iz policije.

Očevid još nije okončan i državni odvjetnik Dominko Hladilo, unatoč pitanjima novinara iz tih, opravdanih razloga, nije mogao dati izjavu za medije. Ipak, iz neslužbenih smo izvora doznali kako je Njemica u vozila motocikl u pratnji supruga na drugom, istovrsnom snažnom motociklu. 

 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

ITALIJA Prvaci bez greške

ITALIJA Prvaci bez greške
Umana Reyer Venezia je na vrhu talijanskog prvenstva sa sve četiri pobjede, a posljednji uspjeh je ostvarila kod...
ITALIJA Prvaci bez greške

MAĐARSKA Andrić i ekipa na vrhu

MAĐARSKA Andrić i ekipa na vrhu
Szolnoki Olaj je pred 1600 navijača u svojoj dvorani savladao Atomerőmű SE s 91:86 u utakmici u kojoj su tri igr...
MAĐARSKA Andrić i ekipa na vrhu