Vijesti Crna kronika

SUKOB ISPRED VIP-TRGOVINE: POLICIJA POTVRDILA

Sukob je kulminacija prijetnji starijeg muškarca

SUKOB ISPRED VIP-TRGOVINE: POLICIJA POTVRDILA

O incidentu koji se u subotu 26. kolovoza Policijska uprava dubrovačko- neretvanska potvrdila kako je do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je do tog fizičkog sukoba došlo u subotu oko 11 sati, u Vukovarskoj ulici zbog ranijih nesuglasica oko novčanog dugovanja starijeg muškarca mlađemu.

Iako to policija nije navela, neslužbeno smo doznali da su u sukobu sudjelovali Đino Kljunak (56) i Tomislav Radić (27), a kako je policija u današnjem službenom priopćenju navela "sukobu je prethodila verbalna prepirka i prijetnje 56-godišnjaka koji je, tijekom sukoba, lakše ozlijedio 27-godišnjaka upucavši ga plinskim pištoljem u predjelu prsnog koša, a pokušavajući spriječiti ozljeđivanje, mlađi muškarac udario je starijeg, nanijevši mu teške tjelesne ozljede".

Policija je priopćila kako je mlađi sudionik sukoba, naknadno, kazneno prijavio starijega za kazneno djelo prijetnje i kazneno djelo prijevare. Nakon tog događaja koji je privukao veliku pozornot sugrađana ali i tuirista koji do sada nisu znali da se i u turističkom biseru hrvatskog Jadrana puca "u sred bijela dana" osumnjičeni je 56-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje doveden pritvorskom nadzorniku dubrovačke PU koja nastavlja s daljnjim kriminalističkim istraživanjem.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...

ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...
ElPozo Murcia za koju igra hrvatski reprezentativac iz Mokošice, Dario Marinović,pobjedom je započela novu sezon...
ŠPANJOLSKA Marinović strijelac, ali...