StoryEditorOCM
Crna kronikaPOLICIJSKO IZVJEŠĆE

U dvije prometne nesreće, dvije osobe teže ozlijeđene

Piše PSD.
21. srpnja 2017. - 20:31

Na području Dubrovnika jučer i danas su se dogodile dvije prometne nesreće koje su za posljedicu imale teže stradavanje dvije osobe.

U prvoj prometnoj nesreći koja se u popodnevnim satima dogodila na Pilama, teže je ozlijeđena 72-godišnja pješakinja koja je, neoprezno izvan obilježenog pješačkog prijelaza, prelazila kolnik ceste te je u tom trenutku na nju naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka.
Od izvora bliskog unesrećenoj, Dubrovkinja je na Pilama pokušala prijeći kolnik s platoa gdje se čeka autobus broj 6. na otočić gdje je stanica Libertasove osmice. Na tom dijelu jednosmjerne ceste, koju koriste samo autobusi i taksisti, nema označenog pješačkog prijelaza a jedino tuda pješakinja je, kažu oni, žena mogla doći do stajališta za autobus br.8. Nakon što je na nju automobilom naletio dubrovački taksist, 72-godišnjakinja je zadobila prijelog ključne kosti i lijeve noge.

U drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas, oko 2.15 sati u Zagrebačkoj ulici, 35-godišnjak je upravljajući motociklom pod utjecajem alkohola (2,37 g/kg) izgubio nadzor i udario u parkirano osobno vozilo. Vozač motocikla je zadobio teže ozlijede te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući.

20. travanj 2024 16:58