StoryEditorOCM
Crna kronikaPU DUBROVAČKO NERETVANSKA

Na Obodu policija zaustavila 40-godišnju vozačicu s 3,11 promila alkohola

Piše PSD.
4. srpnja 2017. - 12:49

Na području Dubrovnika jučer su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su su za posljedicu imale teže stradavanje dvije osobe.
U prvoj prometnoj nesreći koja se oko 20.40 sati dogodila na području Gruža teže je ozlijeđen 70-godišnji pješak. Do prometne nesreće je došlo kada je 27-godišnjak upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se Obalom pape Ivana Pavla II, naletio na pješaka koji je u tom trenutku započeo prelaziti pješački prijelaz.
Druga prometne nesreća dogodila se noćas, malo iza ponoći, u Ulici Andrije Hebranga kada je 46-godišnji vozač motocikla izgubio nadzor nad vozilom i udario u parkirani motocikl. Uslijed udara motociklist je pao na kolnik i teže se ozlijedio.
Obje ozlijeđene osobe su prevezene u dubrovačku bolnicu gdje su zadržane na liječenju.
- Nakon prethodne dojave građana jučer, 3. srpnja, oko 15.20 sati u mjestu Obod zaustavljena je 40-godišnjakinja koja je upravljala osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, a kojoj je alkotestom izmjerena koncentracija alkohola od 3,11 g/kg. Vozačica je dovedena u prostorije policije gdje je zadržana do otriježnjenja kada će, uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, biti dovedena na Prekršajni sud u Dubrovniku.

01. svibanj 2024 23:30