Vijesti Crna kronika

SUSJEDSTVO: PUCNJAVA U TREBINJU

Pokušaj ubojstva bivšeg policajca

SUSJEDSTVO: PUCNJAVA U TREBINJU

Rano jutros, nešto oko 3 sata pred zoru, u susjednom bosanskohercegovačkom gradu Trebinju, na dijelu ceste prema Dubrovniku, zabilježen je pokušaj ubojstva bivšeg policajca Darka Gurovića a policija i bosanskohercegovački organi sigurnosti još uvijek intenzivno tragaju za počiniteljem.

Prema još uvijek neslužbenim podacima, jedan je Trebinjac iza 3 sata prijavio policiji kako je netko na njega ispalio više hitaca ali da, srećom, ipak nije povrijeđen ni on niti osobe koje su se tada tamo zatekle. Prema riječima prijavitelja, do pucnjave je došlo nedaleko ulaza stambene zgrade u Hercegnovskoj ulici. Policajca su od ozljeda a možda i od smrti, najvjerovatnije, spasili oko zgrade parkirana osobna vozila a na nekima od njih, na jednom fiatu te jednom VW golfu, nastale su i rupe od ispaljenog streljiva.

Policijski je očevid završen ali priopćenja za javnost još nema. Za sada je samo potvrđeno kako je incident zabiljuežen kao pokušaj ubojstva. Inače, Gurović je bivši pripadnik Centra javne bezbjednosti Trebinje i do sada je, prije dvije godine, bio osuđivan zbog kaznenog djela ilegalne proizvodnje i prometa opojnih droga. Međutim, prije dvbije godine je pred Tužilaštvom BiH sporazumno priznao krivicu za počinjeno kazneno djelo, a Trebinjem se u nedostatku ćeljenih informacija šire razne glasine o mogućem identitetu počinitelja kao i pravom razlogu pokušaja ubojstva.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Jesen kakva se samo poželjeti može

Jesen kakva se samo poželjeti može
Jesen u Gradu ni po čemu nije kao jesen u kontinentalnom dijelu Hrvatske: lijepo su vrijeme brojni sugrađani i j...
Jesen kakva se samo poželjeti može

Pokrenut projekt „Ljubav na kvadrat"

<strong>Pokrenut projekt „Ljubav na kvadrat"</strong>
Dubrovački gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima posjetio je jučer dječji dom Sveta Ana u Vinkovcima povod...
Pokrenut projekt „Ljubav na kvadrat"

Novi broj Dubrovačkog vjesnika

Novi broj Dubrovačkog vjesnika
ISTRAŽILI SMO HOĆE LI SE ZBOG UNESCO-ve ZAŠTIĆENE KONTAKTNE ZONE GRADITI BRANITELJSKO NASELJE NA NUNCIJATI   RAZ...
Novi broj Dubrovačkog vjesnika