Vijesti Crna kronika

ŽUPANIJSKI CENTAR 112: NA KORČULI

VW passat sletio s ceste, ozlijeđen vozač

ŽUPANIJSKI CENTAR 112: NA KORČULI

Prema podacima županijskog Centra 112 jučer su se na području najjužnije hrvatske županije dogodile dvije prometne nesreće i jedan požar. Srećom, poginulih osoba nije bilo ali su u obje nesreće zabilježene po jedna ozlijeđena osoba . 

Noćas u 4,13 sati u Centru 112 Dubrovnik je zaprimljena dojava o prometnoj nesreći na istočnom dijelu otoka Korčule, na cesti između Žrnova i Pupnata s ozlijeđenom osobom. Tadas je prema podacima policije došlo do slijetanja osobnog vozila VW passat s kolnika te su intervenirale Hitna pomoć, Prometna policija i Dobrovoljno vatrogasno društvo Korčula. Ozlijeđena osoba žurno je prevezena do Opće bolnice Dubrovnik gdje je i zbrinuta te zadržana na liječenju, a očevid nesreće još traje.

Centar 112 je  jučer u 8,56 sati zaprimio dojavu o prometnoj nesreći u Metkoviću te su intervenirali službenici PU dubrovačko- neretvanske kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći Metković koji su szbrinuli unesrećenu osobu.

Jučer u 11,08 sati u Centru je zaprimljena i dojava o požaru na prometnom sredstvu  u Trsteniku. Žurno su intervenirali pripadnici DVD Kuna i policija, a sreća u nesreći je što tom prigodom nije bilo ozlijeđenih osoba.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Prvi spomen franjevačke bolnice

Prvi spomen franjevačke bolnice
Općenito je prihvaćeno mišljenje da se ljekarna Male braće nalazi u prostoru samostana onoliko dugo koliko je i ...
Prvi spomen franjevačke bolnice