StoryEditorOCM
Crna kronikaMRZIM PONEDJELJAK- DAN OD NESREĆA

Dva sudara, požar i odron- je li to kraj?!

5. lipnja 2017. - 15:26

Boomtown rats i Bob Geldolf pjevali su o tome kako mrze ponedjeljak i sve ono što sobom donosi. U međuvremenu je Gledolf postao sir ali je ponedjeljak i dalje jednako omražen dan u tjednu. I dalje nam, mnogima, donosi brojne nevolje, dokaz čemu je i današnji dan u kojem smo zabilježili nekoliko cnih događaja.

Tako je zbog puknuća ventila vodovodne cijevi u Platu, u periodu između 8,55 i 9,35 sati, došlo do odrona i ltane kaljuuže na kolniku državne ceste D- 8, odnosno Jadranske magistrale. Župski vatrogasci su vrlo brzo oprali cestu, a dok su to činili promet se odvijao naizmjenice jednom kolničkom trakom.

Jutros je došlo do dva skoro identična sudara. Naime, u Čilipima je došlo do sudara motocikliste i kombija, a valja reći da je motociklist O.D. imao sreće te prošao samo s lakšim ozljedama. Do sudara kombija i motocikla došlo je i na Dubcu, a ovaj put riječ je o sudara kombija makarskih registracija i motocikla pulskih registarskih oznaka, ali još nismo dobiloi podatke o zdravstvenom stanju sudionika te nesreće.  

Na kraju, recimo i to da je u Čajkovićima, na predjelu tzv. stare magistrale, došlo do zapaljenja osobnog vozila osječkih registracija. Pretpostavlja se da je riječ o samozapaljenju, a vatru su brzo i učinkovito ugasili pripadnici JVP Dubrovački vatrogasci. Dojava o požaru je stigla u 9,26 sati a požar je ugašen u 9,47 sati. Riječ je o osobnom vozlu VW golf - benzincu u gašenju kojeg su sudjelovali sedam vatrogasaca s tri protupožarna vozila. Sreća u nesreći je kako ovom prigodom nitko nije ozlijeđen.   

   

19. travanj 2024 13:16