Vijesti Crna kronika

MRZIM PONEDJELJAK- DAN OD NESREĆA

Dva sudara, požar i odron- je li to kraj?!

MRZIM PONEDJELJAK- DAN OD NESREĆA

Boomtown rats i Bob Geldolf pjevali su o tome kako mrze ponedjeljak i sve ono što sobom donosi. U međuvremenu je Gledolf postao sir ali je ponedjeljak i dalje jednako omražen dan u tjednu. I dalje nam, mnogima, donosi brojne nevolje, dokaz čemu je i današnji dan u kojem smo zabilježili nekoliko cnih događaja.

Tako je zbog puknuća ventila vodovodne cijevi u Platu, u periodu između 8,55 i 9,35 sati, došlo do odrona i ltane kaljuuže na kolniku državne ceste D- 8, odnosno Jadranske magistrale. Župski vatrogasci su vrlo brzo oprali cestu, a dok su to činili promet se odvijao naizmjenice jednom kolničkom trakom.

Jutros je došlo do dva skoro identična sudara. Naime, u Čilipima je došlo do sudara motocikliste i kombija, a valja reći da je motociklist O.D. imao sreće te prošao samo s lakšim ozljedama. Do sudara kombija i motocikla došlo je i na Dubcu, a ovaj put riječ je o sudara kombija makarskih registracija i motocikla pulskih registarskih oznaka, ali još nismo dobiloi podatke o zdravstvenom stanju sudionika te nesreće.  

Na kraju, recimo i to da je u Čajkovićima, na predjelu tzv. stare magistrale, došlo do zapaljenja osobnog vozila osječkih registracija. Pretpostavlja se da je riječ o samozapaljenju, a vatru su brzo i učinkovito ugasili pripadnici JVP Dubrovački vatrogasci. Dojava o požaru je stigla u 9,26 sati a požar je ugašen u 9,47 sati. Riječ je o osobnom vozlu VW golf - benzincu u gašenju kojeg su sudjelovali sedam vatrogasaca s tri protupožarna vozila. Sreća u nesreći je kako ovom prigodom nitko nije ozlijeđen.   

   

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

FILM TJEDNA Liga pravde

FILM TJEDNA Liga pravde
Samo je tri tjedna trebalo čekati odgovor DC Comisca na konkurentski Marvelov blockbuster 'Thor:Ragnarok'. Skand...
FILM TJEDNA Liga pravde

Sveti Nikola uz Magic Show Luke Vidovića

Sveti Nikola uz Magic Show Luke Vidovića
Kako bi obilježili dan svetog Nikole, jednog od najomiljenijih svetaca i zaštitnika djece, Dubrovački Vrtovi Sun...
Sveti Nikola uz Magic Show Luke Vidovića