StoryEditorOCM
Crna kronikaU ŠIPANSKOJ UVALI ČEMPRIJESI

PRONAĐENO TIJELO Još jedan stradalnik pomorske nesreće u Koločepskom kanalu?

Piše PSD.
25. svibnja 2017. - 13:53

Jučer popodne oko 16:30 sati u uvali Čemprijesi na sjeveroistočnom dijelu otoka Šipana pronađeno je tijelo još uvijek neidentificirane osobe.

Nažalost, u ovoj fazi nije moguće utvrditi je li riječ o muškoj ili ženskoj osobi. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Dubrovnik gdje će uslijediti obdukcija. Kako je riječ o tijelu koje je u moru provelo više vremena, bit će nužno obaviti DNA analizu nakon čega će se s većom sigurnosti moći utvrditi identitet.

Tijelo su našli otočani koji su nalazak dojavili policiji i Centru 112, a nadležni ne isključuju mogućnost kako je riječ o jednoj od tri osobe koje se nakon pomorske havarije u Koločepskom kanalu još uvijek vode kao nestale.

Podsjetimo, prije točno mjesec dana, u noći 25. travnja, došlo je do sudara između broda dubrovačke Lučke kapetanije Danče i gumenjaka kojim je upravljao Alen Perišić. U gumenjaku je bilo devet osoba od kojih su tijekom opsežno provedene akcije pronađena sva tijela osim spomenute tri nestale osobe. Jedini preživjeli u havariji su Velimir Šetka iz Kule Norinske i Viktor Markota iz Rogotina.

Kao nestali još se vode Marina Vuletić (23), Tomislav Belak (27) i Bojan Stoiljković (37).

17. travanj 2024 06:40