Vijesti Crna kronika

POZNAT UZROK NESREĆE U ŠTIKOVICI

Vozačica zakunjala zbog umora nakon dežurstva

POZNAT UZROK NESREĆE U ŠTIKOVICI

Mlada vozačica (21) koja je danas oko 10 sati s osobnim vozilom VW passat dubrovačkih registracija doživjela prometnu nesreću na državnoj cesti D- 8 kod Štikovice, neposredno prije udara u brdo „zakunjala“ je uslijed umora koji su kumulirao tijekom prethodne noći. Naime, vozačica je medicinska sestra koja je u noći između ponedjeljka i utorka 13/14. ožujka dežurala u Općoj bolnici Dubrovnik te je, doznajemo, imala vrlo napornu noć, što se odrazilo i na vožnju automobilom.

Vozačica je imala istinsku sreću u nesreći jer je, premda fotografije s mjesta nesreće ukazuju na mogući drugačiji ishod, srećom zadobila samo lakše tjelesne ozljede. Nakon pružene liječničke pomoći u bolnici, kamo je nakon nesreže žurno prebačena kolima Hitne medicinske pomoći, trenutačno se nalazi na kućnoj njezi.

Podsjetimo, policija je dojavu o nesreći kod Štikovice zaprimila jutros u 10,03 sati, a tijekom očevida koji je trajao sve do 12 sati, promet se uz regulaciju prometne policije odvijao otežano, jednom trakom Jadranske magistrale.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Prvi spomen franjevačke bolnice

Prvi spomen franjevačke bolnice
Općenito je prihvaćeno mišljenje da se ljekarna Male braće nalazi u prostoru samostana onoliko dugo koliko je i ...
Prvi spomen franjevačke bolnice