StoryEditorOCM
Crna kronikaPOZNAT UZROK NESREĆE U ŠTIKOVICI

Vozačica zakunjala zbog umora nakon dežurstva

14. ožujka 2017. - 22:59

Mlada vozačica (21) koja je danas oko 10 sati s osobnim vozilom VW passat dubrovačkih registracija doživjela prometnu nesreću na državnoj cesti D- 8 kod Štikovice, neposredno prije udara u brdo „zakunjala“ je uslijed umora koji su kumulirao tijekom prethodne noći. Naime, vozačica je medicinska sestra koja je u noći između ponedjeljka i utorka 13/14. ožujka dežurala u Općoj bolnici Dubrovnik te je, doznajemo, imala vrlo napornu noć, što se odrazilo i na vožnju automobilom.

Vozačica je imala istinsku sreću u nesreći jer je, premda fotografije s mjesta nesreće ukazuju na mogući drugačiji ishod, srećom zadobila samo lakše tjelesne ozljede. Nakon pružene liječničke pomoći u bolnici, kamo je nakon nesreže žurno prebačena kolima Hitne medicinske pomoći, trenutačno se nalazi na kućnoj njezi.

Podsjetimo, policija je dojavu o nesreći kod Štikovice zaprimila jutros u 10,03 sati, a tijekom očevida koji je trajao sve do 12 sati, promet se uz regulaciju prometne policije odvijao otežano, jednom trakom Jadranske magistrale.

27. travanj 2024 02:37