StoryEditorOCM
Crna kronikaBURNA NOĆ U SUSJEDNOJ DRŽAVI

Obračun podzemlja u centru Budve

Piše Ahmet Kalajdžić Foto: Ahmet Kalajdžić
12. ožujka 2017. - 10:08

U subotu 11. ožujka oko 22 sata u Budvi, u naselju Dubovica, dogodilo se ubojstvo kojeg crnogorski mediji nazivaju i obračunom podzemlja. Ubijen je Slobodan Šaranović, čovjek kojeg tamošnji mediji navode kao osobu povezanu s tamošnjim podzemljem, a kao mogući motiv navodi se kako je ubijeni Šarović bio, navodni, naručitelj ubojstva brata još poznatijeg kriminalca Luke Bojovića, Nikole.

Još uvijek nepoznati napadači pucali su na Šaranovića iz jurećeg osobnog vozila, a Šaranović je odmah podlegao uslijed teških ozljeda.Policija je nakon ubojstva blokirala cijeli kvart, a kriminalisti MUP Crne Gore obavili su uviđaj, rezultat kojeg još nije poznat.

Crnogorski mediji navode kako je stariji brat sinoć ubijenog Šaranovića bio utjecajni crnogorski kriminalc Branislav Šaranović koji je također ubijen u mafijaškom odnosno obračunu tamošnjeg podzemlja. Bilo je to u Beogradu 2009. godine. Specijalizirani srbijanski portal za kriminal krik.rs braću Šaranović povezuje s više tvrtki koje su se u Srbiji bavile igrama na sreću i mjenjačnicama. Imali su i kasino u beogradskom hotelu „Slavija“.

26. travanj 2024 06:08