StoryEditorOCM
Crna kronikaPOČINIO TRI KAZNENA DJELA

Gružanin (31) krao novac, ženske torbice i pokušao silovati djevojku

Piše DV
24. veljače 2017. - 17:08

Gružanin A.B. (31) koji je pritvoren prošlog tjedna zbog sumnje da je u siječnju u Ulici kardinala Stepinca u Lapadu otuđio tri ženske torbice iz parkiranog vozila, počinio je još dva kaznena djela.

Zbog sumnje u počinjenje teške krađe, predan je sredinom veljače pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske. Utvrđeno je uzgred i da je Gružanin osnovano sumnjiv  i stoga što je tijekom noć između  9./10. veljače uz pomoć poluge provalio u ugostiteljski objekt nedaleko benzinske pumpe INA u Komolcu, odakle je ukrao 1.950 kuna.

Krim-inspektori Policijske postaje Dubrovnik utvrdili su i to da je 25. siječnja popodne A.B. iz osobnog vozila škoda fabia dubrovačkih registracija, parkiranog kod hotela Kompas, ukrao tri ženske torbice. U torbicama u vlasništvu triju žena nalazili su se novčanici s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem, a ukupno pričinjena šteta procijenjena je na oko 5 tisuća kuna.

No, tu nije kraj problemima A.B. sa zakonom. Osumnjičen je i zbog pokušaja silovanja ženske osobe. Navodno, pokušao je silovati svoju bivšu djevojku koja ga je prijavila policiji kojoj je i otprije poznat.


 

25. travanj 2024 19:15