Vijesti Crna kronika

Mladići iz Dubrovnika ispričali što se dogodilo u nedjelju ujutro u mostarskom restoranu

Čim smo ušli u restoran psovali su i govorili 'ustaše'

Mladići iz Dubrovnika ispričali što se dogodilo u nedjelju ujutro u mostarskom restoranu

Incident koji se dogodio u nedjelju kada su u jednom mostrskom restoranu pretučena dvojica mladića iz Dubrovnika i dalje je tema o kojoj pišu bosanskohercegovački mediji. Dvojica mladića ispričali su što se to večer dogodilo.
– Pri povratku iz diskoteke svratili smo do restorana koji radi do jutra te parkirali vozilo ispred staklenog portala te unutra pronašli slobodan stol i naručili nešto za jesti. Odmah nam je prišao nepoznati mladić te, uz psovke, povikao da smo ustaše. Nakon toga jednog od nas je više puta udario pepeljarom po glavi i gađao mobitelom koji je također zgrabio sa stola. Tukli su nas obojicu - ispričali su napadnuti mladići. Jedan od njih je također kazao kako je kada je prijatelju htio priskočiti u pomoć jedan od napadača mu je prislonio pištolj.
Od težih posljedica sačuvala ih je činjenica da su policajci, koji su u posljednje vrijeme u stanju pripravnosti zbog brojnih oružanih pljački i povećanog uličnog nasilja, brzo intervenirali. Prema neslužbenim informacijama osumnjićeni su od ranije poznati policiji.Mediji u Mostaru navode kako su dvojicu Dubrovčana napali i tukli dvojica Bošnjaka, Esmer Crnomerović (24) i Salko Gološ (47). Ubrzo je stigla policijska ophodnja nakon čega su nasilnici pobjegli zaradivši samo prekršajne prijave.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Program Feste svetoga Vlaha

Program Feste svetoga Vlaha
Prigodnim programom i tradicionalnom svečanošću Dubrovnik će i ove će godine, po 1046. put, proslaviti dan svog ...
Program Feste svetoga Vlaha

Kupio auto, a nije platio

Kupio auto, a nije platio
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković u suradnji s policij...
Kupio auto, a nije platio