StoryEditorOCM
Crna kronikaINVENTIVNI DILERI

Splićanin speed skrivao u- čarapi!

24. siječnja 2017. - 14:26

Zbog počinjjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, Grančna policija PU dubrovačko- neretvanske predala je pritvorskom nadzorniku dubrovačke PU u Villa palmi Splićanina (39) koji, inače, već nekoliko godina živi u našem gradu u kojem se i oženio našom sugrađankom.
Uhićenju i pritvora ali i skorom privopđenju dežurnom državnom odvjetniku te sucu istrage je prethodio "incident" na MCGP Zaton Doli gdje je, ove nedjelje u večernjim satima pristupio s osobnim odnosno rent- a- car vozilom daruvarskih registracija. Policija je posumnjala i pokazalo se da ni ovaj put nisu 'falili': pregledom je u vozilu pronađena čarapa u kojoj se nalazilo 150 grama speeda.
Iz pouzdanih izvora biskih istrazi doznajemo da je Splićanin već ranije "padao" u ruke policiji sa sintetskim drogama. no, do sada se to po pravilu događalo na tzagrebačkom području gdje je postao stari znalaz PU zagrebačke. S dolaskom na jug Hrvatske neupućenima se činilo kao da se primirio, ali su se takva nadanja pokazala neutemeljena.
Droga je uz potvrdu oduzeta, a Splićanin čeka odluku istražnog suca koja će, vjerojatno, glasiti: jednomjesečni istražni zatvor.

20. travanj 2024 00:46