Vijesti Crna kronika

POLICIJSKO IZVJEŠĆE

Državljanka BiH ukrala dva novčanika

POLICIJSKO IZVJEŠĆE

Suradnjom policijskih službenika Policijske postaje Metković i policijskih službenika Policijske postaje Ploče dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjom državljankom Bosne i Hercegovine osumnjičenom za dva kaznena djela krađe.
Sumnjiči se da je tijekom ranih jutarnjih sati jučer, 3. studenog, iz službenih prostorija jednog trgovačkog društva u Pločama, iskoristivši nepažnju djelatnice, iz odložene ručne torbe otuđila novčanik u kojem se nalazio manji novčani iznos i kreditne kartice. Potom je iz trgovine na području Metkovića otuđila novčanik u kojem se nalazio novac i osobni dokumenti, vlasništvo djelatnice trgovine.

Zbog sumnje da je počinila dva kaznena djela krađe, osumnjičena je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
 
Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom osumnjičenim da je tijekom noćnih sati 1./2. studenog iz stana na području Gruža u Dubrovniku, 22-godišnjoj korisnici stana otuđio novčani iznos od 2 tisuće kuna.

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Program Feste svetoga Vlaha

Program Feste svetoga Vlaha
Prigodnim programom i tradicionalnom svečanošću Dubrovnik će i ove će godine, po 1046. put, proslaviti dan svog ...
Program Feste svetoga Vlaha

Kupio auto, a nije platio

Kupio auto, a nije platio
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković u suradnji s policij...
Kupio auto, a nije platio