StoryEditorOCM
Crna kronikaPOLICIJSKO IZVJEŠĆE

Državljanka BiH ukrala dva novčanika

Piše PSD.
4. studenog 2016. - 12:14

Suradnjom policijskih službenika Policijske postaje Metković i policijskih službenika Policijske postaje Ploče dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjom državljankom Bosne i Hercegovine osumnjičenom za dva kaznena djela krađe.
Sumnjiči se da je tijekom ranih jutarnjih sati jučer, 3. studenog, iz službenih prostorija jednog trgovačkog društva u Pločama, iskoristivši nepažnju djelatnice, iz odložene ručne torbe otuđila novčanik u kojem se nalazio manji novčani iznos i kreditne kartice. Potom je iz trgovine na području Metkovića otuđila novčanik u kojem se nalazio novac i osobni dokumenti, vlasništvo djelatnice trgovine.

Zbog sumnje da je počinila dva kaznena djela krađe, osumnjičena je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
 
Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom osumnjičenim da je tijekom noćnih sati 1./2. studenog iz stana na području Gruža u Dubrovniku, 22-godišnjoj korisnici stana otuđio novčani iznos od 2 tisuće kuna.

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

20. travanj 2024 02:43