Vijesti Crna kronika

IZVANRASPRAVNO VIJEĆE DANAS ODLUČUJE

Svatovi se žalili na visinu jamčevine

IZVANRASPRAVNO VIJEĆE DANAS ODLUČUJE

Libanonka koja je vjenčanje s državljaninom SAD imala pretprošlog vikenda u Dubrovniku još uvijek čeka na mladoženju (36) koji je, trenutačno, s kumom i još dvoijicom svatova nakon pira u hotelu i burne pijanke u kagićima u povijesnoj jezgri Grada, završio u pritvoru istražnog zatvora.
Inače, Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Dubrovniku danas odlučuje po žalbama pritvorenika koji su se žalili na istražni pritvor ali i visinu jamčevine koja je u iznosu od 100.000 kuna određena za one koji žele okončanje sudskog postupka čekati na slobodi. Na odluku o jamstvu se žalilo i dubrovačko Općinskjo državno odvjetništvo koje drži kako odluka o istražnom zatvoru, donesena nakon incidenta u ulici Između polača kada su iscipelarili trudnicu (32) u petom mjesecu trudnoće te njenog supruga (32) i njegova brata (34), mora ovaj put biti bezuvjetna.
Zanimljivo je da su se mladoženja Christian A.P.(36) iz SAD te svatovi, Richard H.M (36) iz SAD i Emanuelo J.C. (36) iz Francuske žalili na visinu dosuđene jamčevine dok se Argentinac Ricardo M.R. (37), inače kum nije žalio.
Za razliku od ostalih koji se terete samo za počinjeno kazneno djelo nanošenja tjelesne ozljede, kum se tereti i za napad na službenu osobu.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

FILM TJEDNA Liga pravde

FILM TJEDNA Liga pravde
Samo je tri tjedna trebalo čekati odgovor DC Comisca na konkurentski Marvelov blockbuster 'Thor:Ragnarok'. Skand...
FILM TJEDNA Liga pravde

Sveti Nikola uz Magic Show Luke Vidovića

Sveti Nikola uz Magic Show Luke Vidovića
Kako bi obilježili dan svetog Nikole, jednog od najomiljenijih svetaca i zaštitnika djece, Dubrovački Vrtovi Sun...
Sveti Nikola uz Magic Show Luke Vidovića