StoryEditorOCM
Crna kronikaPOLICIJSKA KRONIKA

Riješeni stariji slučajevi krađe

Piše DV
19. rujna 2016. - 14:11

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula u suradnji s kolegama iz II Policijske postaje Split, 40-godišnjak se sumnjiči da je sredinom srpnja 2015. g. provalio u tri kontejnera koji su služili kao uredi jedne građevinske tvrtke na području Vela Luke, odakle je otuđio tri prijenosna računala i jedan printer ukupne vrijednosti oko 7 500 kuna - izvijestila je PU dubrovačka.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.
Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo krađe.
Sumnjiči se da je tijekom svibnja 2014. g. s obale mora na području Slivna otuđio 14 ribarskih mreža u vlasništvu dvije muške osobe u dobi od 64 i 54 godine oštetivši ih za ukupno 30 tisuća kuna. Također se sumnjiči da je početkom rujna ove godine iz kamp kućice na području Kremena u vlasništvu 58-godišnjaka, otuđio prijenosno računalo i mobilni uređaj u vrijednosti od gotovo tri tisuće kuna.
Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

25. travanj 2024 04:16