StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

JUNIORSKO PH Jugaše nakon poraza od Mladosti čeka ogled sa Zadrom 1952. za polufinale!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
13. siječnja 2018. - 03:39

Juniori Jug Croatia osiguranje zauzeli su drugo mjesto u skupini 'B' i razigravat će za polufinale protiv Zadra 1952., trećeplasiranog sastava skupine 'A'. Ukoliko budu uspješni za finale će igrati protiv OVK POŠK, pobjednika skupine 'A'. Ukoliko izgube čeka ih razigravanje za plasman od 5. do 8. mjesta.

Pobjednik skupine 'B', zagrebačka HAVK Mladost, čeka u polufinalu uspješnijeg iz ogleda u kojem se sastaju Primorje EB, drugoplasirani sastav 'A' skupine i Mornar BS, koji je zauzeo treće mjesto u skupini 'B'.

Jugaši su nakon remija sa Solarisom 9:9 i pobjede protiv Mornara BS s 9:8 igrali u posljednjem kolu natjecanja u skupini 'B' protiv HAVK Mladost, prvog favorita juniorskog prvenstva Hrvatske, koje se igra u Splitu, te izgubili sa 16:7. Zagrebačka momčad je osvajanjem prvog mjesta u skupini izborila izravan plasman u polufinale, a dubrovačka momčad otišla u razigravanje za prolaz među četiri najbolja.

Protiv HAVK Mladost četiri pogotka za Jug CO postigao je Đivo Bobić, a po jedan Kristijan Čulina, Maroje Burđelez i Matija Balić.

Utakmica Jug CO – Zadar 1952. igra se u subotu, 13. siječnja, s početkom u 9.30 sati, dok su utakmice razigravanja za poredak od 5. do 8. mjesta te polufinala na rasporedu poslijepodne. U nedjelju, 14. siječnja, igraju se utakmice za sedmo, peto, treće te prvo mjesto. 

24. travanj 2024 04:27