StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

NISU DOBRE VIJESTI IZ ITALIJE Za Sandra Sukna završena sezona, Talijani pišu kako je upitan nastavak karijere

Piše i snimio: Tonči Vlašić
22. prosinca 2017. - 22:09

Vijesti iz Italije nisu dobre. Novi pregledi Sandra Sukna, 27-godišnjeg kapetana hrvatske vaterpolske reprezentacije i člana talijanskog prvaka PRO Recca, najboljeg hrvatskog, ali i svjetskog igrača, pokazali su kako su srčani problemi ozbiljniji nego se u prvi trenutak mislilo te kako mora preskočiti čitavu sezonu.

Sukno se neće vratiti u vodu ove sezone, a ozbiljno je ugrožen njegov nastavak karijere - pišu talijanski mediji.

Podsjetnik, Sandru je početkom listopada, nakon redovitog pregleda, kada su ustanovljeni srčani problemi, preporučen odmor dva mjeseca. Oglasili su se tim povodom i vodeći ljudi PRO Recca nakon što je se oglasio profesor Paul Zeppilli, jedan od najboljih svjetskih stručnjaka.

-Sandrov izostanak je veliki gubitak za nas, ali zaštita zdravlja naših sportaša je uvijek bio i ostaje naš prioritet – rekao je Maurizio Felugo, nekadašnji uspješni vaterpolist Italije, od prošle sezone predsjednik PRO Recca. 

Nakon što mu je preporučen odmor, Sandro je protekla dva mjeseca bio s obitelji u Dubrovniku. Čekao je taj novi pregled u Rimu te s nestrpljenjem očekivao rezultate. Nadao se kako će se vrlo brzo vratiti u bazen, a što su mu poželjeli svi. Nažalost, ta njegova najveća (i jedina) želja protekla dva mjeseca neće se ostvariti ove sezone.  

16. travanj 2024 15:31