Sport Vaterpolo

VATERPOLO

EUROPSKO PRVENSTVO DO 17 GODINA Hrvatska ima plus 19 te čeka što će napraviti Mađarska

VATERPOLO

Hrvatska je dobila s 15 razlike (19:4) Ukrajinu nakon što je s Mađarskom odigrala 10:10 u 2. kolu. Računajući plus 4 protiv Crne Gore u 1. kolu sad ima 7 bodova i pogodak razliku plus 19. Mađari su od Ukrajine bili bolji s 10 razlike (11:1).

Prvo mjesto u skupini vodi izravno u četvrtfinale Europskog prvenstva za igrače do 17 godina, koje se igra na Malti. Hrvatska će biti prva ukoliko Mađarska ne uspije pobijediti Crnu Goru s devet i više razlike. Utakmica Mađarska – Crna Gora igra se poslijepodne s početkom u 17.30 sati.

Jerko Penava s 5 pogodaka i Goran Šolje sa 4 pogotka bili su prvi strijelci Hrvatske protiv Ukrajine, Branimir Herceg i Toni Šperada su postigli po 2, a po jedan pogodak Jakov Markić, Tin Brubnjak, Luka Bajić, Silvio Alberto Poropa te dvojica Jugaša, Filip Kržić i Kristijan Čulina. Igrala su protiv Ukrajinaca i preostala dva Jugaša u reprezentaciji koju vodi Damir Vincek: Petar Pejić te Antonio Vukojević, koji je prvi vratar reprezentacije, a koji je protiv Ukrajine branio prve dvije četvrtine (12:2 je bio rezultat na poluvremenu).

Robert Tiozzo je sudio i trećeg dana EP-a , i to ogled u kojem je Španjolska s 13:8 dobila Njemačku.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Valetudo večeras u Orlandu

Valetudo večeras u Orlandu
Udruga Mladih Orlando u suradnji s Gradom Dubrovnikom organizira danas 24. studenog koncert kultnog dubrovačkog ...
Valetudo večeras u Orlandu

Novi broj Dubrovačkog vjesnika

Novi broj Dubrovačkog vjesnika
EKSLUZIVNO DONOSIMO DETALJE O NOVOJ JAVNOJ ŠETNICI ISPOD HOTELA BELVEDERE   OTKRIVAMO GDJE SE I ZBOG ČEGA U DUBR...
Novi broj Dubrovačkog vjesnika