StoryEditorOCM
Vaterpolo34. PRVENSTVO DUBROVAČKIH KUPALIŠTA U VATERPOLU

SLIKOVNICA ŽELJKA TUTNJEVIĆA Divlja liga u Luci Čilipi

Piše PSD.
5. kolovoza 2017. - 11:24

Završena su natjecanja u skupinama 'A' i 'B'. Nositelji, prošlogodišnji finalisti, prvak Elita i doprvak FUN H2O Mlini, pobjednici su skupine 'A' odnosno skupine 'B'. Oba sastava su imala maksimalan učinak: tri utakmice - tri pobjede. Kolorina je zauzela drugo mjesto u skupini 'A', prvi put će igrati u četvrtfinalu, i to je čeka FUN H2O Mlini, dok će Elita za polufinale igrati protiv Kokota, koji su u utakmici odluke, tko će biti prvi, a tko drugi u skupini 'B', poraženi sa 7:3 od doprvaka.

Konavoski derbi u Luci Čilipi pripao je domaćinu. Luka Čilipi je savladala Pasjaču Popovići sa 7:4 (3:0 zadnja četvrtina za domaćina) te zauzela treće mjesto u skupini, a ekipu s Pasjače ostavila na četvrtom mjestu skupine 'B'. Treća u skupini 'A' je Lozica, a četvrta Betula Danče. U Luci Čilipi je bio i naš fotoreporter Željko Tutnjević, koji je i sam na kraju završio u slikovnici skupa sa svjetskim vaterpolskim prvakom iz Budimpešte, Jugovim braničem Markom Macanom.

Subota na Dančama
U subotu, 5. kolovoza, igraju se na Dančama utakmice posljednjeg, 3. kola u skupinama 'C' i 'D'. Igraju, 16.30 sati: Kamen mali - Crvene stijene Orašac, 17.10 sati: Penatur - Češke banje, 18 sati: Sovrnja Doli - Palace te 18.50 sati: Turčin Danče - Komarda. Turčin Danče je osigurao prvo mjesto u skupini 'C'. Penatur i Češke banje će između sebe odučiti tko će biti drugi i igrati u četvrtfinalu protiv pobjednika skupine 'D' u kojoj zadnje kolo odlučuje. Nakon 2. kola Kamen mali vodi sa 6 bodova, Crvene stijene Orašac i Palace imaju po 3 boda, a Sovrnja Doli je bez boda. Palace je dobio Crvene stijene Orašac s 5:3 u 2. kolu.  

26. travanj 2024 18:47