StoryEditorOCM
VaterpoloFESTA NAD FESTAMA U ŽUPI DUBROVAČKOJ

FUNOVA SRCA U OBJEKTIVU NIKŠE DUPERA 'Narančasti' proslavili 30. rođendan!

Piše PSD.
30. srpnja 2017. - 12:28

Tradicionalnom humanitarnom priredbom Fanova Srca Udruga i Vaterpolski klub FUN H20 proslavio je 30. godina postojanja i igranja u Divljoj ligi. 

Prvo su popodnevnim satima na plivalištu u Mlinima odigrane tri utakmice 1. kola glavnog turnira Divlje lige (Elita – Betula Danče 15:3, Lozica – Kolorina 3:8, Kokoti – Luka Čilipi 13:3). Nakon toga je revijalnom utakmicom između Legendi FUN-a i Legendi Juga počeo glavni dio programa humanitarne priredbe. Teško je bilo nabrojiti sve medalje veterana Juga koji su nastupili u kapicama Gusara, osvojene na Olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima od osamostaljenja Hrvatske, a i prije. Za legende Juga su nastupili Veselin Đuho, Miho Bošković, Alen Bošković, Mladen Rak, Maro Balić, Tiho Vranješ.... i nisu imali većih problema protiv momčadi veterana slavljenika u utakmici koja je trajala manje od jedne četvrtine. Sudili su velikani svjetsog suđenja, Erhan Tulga iz Turske i Boris Margeta iz Slovenije.

Potom se u Mlinima gledalo finale Svjetskog vaterpolskog prvenstva u Budimpešti između Hrvatske i Mađarske na velikom platnu postavljenom iznad prostorija Gusara, slavila se pobjeda naših, drugi naslov svjetskog prvaka, a potom je odigrana i posljednja utakmica prvog dana glavnog turnira Divlje lige između FUN H2O i Pasjače Popovići.

FUN-ovci su tradicionalnom bakljadom najavili utakmicu u kojoj su ostvarili pobjedu (14:2). Nakon toga sviralo se, plesalo i pjevalo. Velika festa FUN-ovaca nije mogla bez vatrometa...

26. travanj 2024 17:21