StoryEditorOCM
VaterpoloPRVENSTVO DUBROVAČKIH KUPALIŠTA U VATERPOLU

DIVLJA LIGA S 24 MOMČADI I 9 TERENA Ždrijeb u petak, 14. srpnja

Piše PSD.
14. srpnja 2017. - 00:53

Nastup u 34. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu potvrdile su 24 momčadi. Prijavilo se sedam od osam najboljih iz prošle godine, koji imaju osigurano mjesto u glavnom turniru. Nema brončanog Penatura. Igrat će prvak Elita, doprvak FUN H20 Mlini, zatim četvrti Kamen mali te četiri sastava koja su zapela u četvrtfinalu, Crvene stijene Orašac, Češke banje, Kokoti i Lozica.

Svi ostali, a njih je sedamnaest, igrat će kvalifikacije i to za devet preostalih mjesta u glavnom turniru. Kvalifikanti su: Elafiti, Sovrnja Doli, Komarda, Lukovica, Turčin Danče, Betula Danče, Luka Čilipi, Batahovina, Villa Sheherezade, Kolorina, Pasjača Popovići, Sustjepan mali muo, Uvalica, Ponta žala, Plaža ispod Petke, Daksa i Palace.

Prijavljeno je i devet terena. Momčadi koje su prijavile teren su Turčin Danče i Betula Danče (Danče), Kolorina (Šulić), Lukovica (Plat), Kamen Mali (Cavtat), Luka Čilipi (Luka Čilipi), Pasjača Popovići (Pasjača), Uvalica (Porporela), Elafiti (Šipan) i Ponta žala (Mokošica).

Ždrijeb će se održati u petak, 14. srpnja, do Kneževa dvora s početkom u 10.15 sati. Kuglice će uz župana Dubrovačko-neretvanskog Nikolu Dobroslavića, dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića i predsjednika Gradskog vijeća Dubrovnika Marka Potrebicu izvlačiti judašica Ivana Šutalo, vaterpolist Paulo Obradović

Prve utakmice kvalifikacija igraju se na Dančama u nedjelju, 16. srpnja. Glavni turnir će se igrati od 28. (ili 29.) srpnja) do 12. (ili 13.) srpnja. Naravno, sve će (opet) ovisiti o vremenskim (ne)prilikama.
 

20. travanj 2024 06:12