StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

SLOMIO PRST Hoće li Sukno moći igrati na SP-u u Mađarskoj?

11. lipnja 2017. - 01:14

Sandro Sukno se ozlijedio, točnije, slomio je na priprema koje hrvatska vaterpolska reprezentacija ima u SAD-u, prst pucačke ruke te će sigurno propustiti nastup na završnom turniru Svjetske lige u Moskvi od 20. do 25. lipnja, a upitan je njegov nastup na Svjetskom prvenstvu, koje se u Budimpešti održava u drugoj polovici srpnja.

Inače, Hrvatska je bila uspješna s 12:10 u prvoj od četiri prijateljske utakmice na američkom tlu s domaćinom, SAD-om, i to bez Sukna te Marka Macana i Luke Lozine. Andro Bušlje i Ante Vukičević s po tri pogotka su bili najefikasniji u redovima naše reprezentacije. Marko Bijač je imao 6 obrana, a Ivan Marcelić jednu. Maro Joković i Ivan Krapić su postigli po dva pogotka, Luka Lončar i Xavi Garcia po jedan. Osim Macana, Bijača, Lončara, Jokovića i Garcije u reprezentaciji je od Jugaša još i Loren Fatović.

Drugi dvoboj sa SAD-om naši igraju u noi s nedjelje na ponedjeljak. Bit će to ujedno i oproštajna utakmica Tonyja Azeveda, jednog od najboljih američkih igrača svih vremena, koji je između ostalog igrao i za Jug CO.

25. travanj 2024 12:57