StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO/PRIJELAZNI ROK

PERRONE SE VRATIO U BARCELONETU Obradović ide u PRO Recco!?

7. lipnja 2017. - 00:36

Očekivano, Felippe Perrone se vratio u Barcelonetu. Dvije sezone je igrao za Jug Croatia osiguranju. U te dvije sezone Jug CO je osvojio osam od devet natjecanja, a u svih devet je igrao u finalu. Sa sjajnim 31-godišnjim Brazilcom Jug CO je ispisao povijest, ne samo klupsku, ne samo hrvatskog vaterpola, već i hrvatskog sporta. Svih pet trofeja u jednoj sezoni - to nitko nije uspio.

Jug CO kad je posezao za strancima, uglavnom je dovodio one najbolje, ekstra igrače, a Perrone je uzimajući u obzir te velikane, ostavio najbolji dojam. Iako se govorilo kako ga zove PRO Recco, iako bi ga željeli svi, a tko ne bi, Barceloneta je bila, kako stvari stoje, jedina opcija. Španjolci su ga zvali da se vrati i u španjolsku reprezentaciju za koju je igrao od 2005. do 2015. godine kada je otišao u Brazil. Za Španjolsku bi trebao igrati opet iduće godine na Europskom prvenstvu, koje se igra baš u Barceloni. Navodno će Španjolski vaterpolski savez plaćati polovicu ugovora s Barcelonetom.

Novi ugovor je na tri godine. Perrone je s Barcelonetom osvojio čak 20 trofeja. S Barcelonetom je bio prvak Europe. Uz njega bi za Barcelonetu trebao, piše se, ponovno zaigrati i Josip Vrlić, međutim, još nema potvrde te vijesti, kao što se šuška da će iz Barcelonete u Jug CO doći centar Luka Lozina

Već se piše kako bi Pavo Marković mogao karijeru nastaviti u zagrebačkoj Mladosti jer mu supruga ide na specijalizaciju u Zagreb. PRO Recco je zainteresiran za Paula Obradovića, Jugovu topovnjaču. Navodno Obradović ima ponudu i iz Moskve. Uskoro se sprema i izborna Skupština Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje. Hoće li Lukša Jakobušić i dalje ostati na čelu kluba ili će prvi među jednakima u idućem razdobolju biti Tomislav Dumančić, jedan od dvojice aktualnih dopredsjednika (drugi je Željan Konsuo).

Uglavnom, za sada je samo jedno potvrđeno, a nakon čega nema druge nego napisati: Hvala Felipe Perrone!

20. travanj 2024 02:51