StoryEditorOCM
VaterpoloDUBROVAČKI VJESNIK NA ZAVRŠNOM TURNIRU EUROPSKE VATERPOLSKE LIGE PRVAKA

I PAVO MARKOVIĆ U FINALU 'Ha, zato je za mene ovaj trenutak još nekako ljepši, posebniji!'

Piše PSD.
27. svibnja 2017. - 00:40

BUDIMPEŠTA Tonči Vlašić

Velika, baš velika pobjeda. Posebno. Sjajno. Da, sjajno. Baš sjajno – istaknuo je Pavo Marković. Izgledao je kao da ne vjeruje da su dobili s 10:9 PRO Recco te izborili finale. Međutim, dobili su. Jug CO je opet u finalu, a ovaj put, dodajemo, i Pavo Marković. Prošle godine je zbog isključenja u polufinalu, baš protiv PRO Recca, propustio finale protiv Olympiacosa. Sad će igrati protiv Szolnokija.

- Ha, zato je za mene ovaj trenutak još nekako ljepši, posebniji… Ma, najvažnije je opet da smo mi dobili, tko je igrao, tko je postigao pogotke, to nije toliko važno. Ponavljam, ovo je sjajna, velika pobjeda. Čestitam mojim suigračima, svima. Evo, pitam se i ne vjerujem kako smo ovako dobro odigrali. Bila je ovo jedna od naših najboljih utakmica. Pobijediti ovakav PRO Recco te dominirati većim dijelom utakmice protiv ovakve momčadi kakva je talijanska... Sjajno, baš sjajno.

Opet otvaranje utakmice za pet, ma, što za pet - za deset. PRO Recco se nije okrenuo, a Jug CO je vodio 3:0 te 4:1.

- Obrana je bila sjajna, počevši od Bijača do zadnjeg igrača. Svi smo bili za pet. Nemam riječi što bih još rekao… Nevjerojatan osjećaj je nakon pobjede protiv PRO Recca. Sad se trebamo smiriti. Odmoriti se, koliko možemo, te pokušati obraniti naslov. Još jednom biti ovakvi kakvi smo bili u polufinalu – poželio je Marković.

19. travanj 2024 14:28