StoryEditorOCM
VaterpoloDUBROVAČKI VJESNIK NA ZAVRŠNOM TURNIRU EUROPSKE VATERPOLSKE LIGE PRVAKA

JUGAŠI NAKON POBJEDE PROTIV OLYMPIACOSA 'Funkcioniralo je sve fenomenalno u prve dvije četvrtine'

Piše PSD.
26. svibnja 2017. - 02:14

BUDIMPEŠTA Tonči Vlašić

Bilo je teško, pogotovo nakon što je Olympiacos od 2:7 stigao do 7:7. Ali, vratili smo se. Odvojili na 10:7 te priveli utakmicu kraju. Dva puta smo ih trebali slomiti. Uspjeli smo – istaknuo je Josip Vrlić, Jugov centar. Izborio je peterac, postigao dva pogotka u pobjedi 11:8 protiv Olympiacosa u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Final Six-a.

- Ne znam što se dogodilo početkom nastavka. Bila je to kratko i jasno crna rupa. Ali, dobro. Vjerojatno smo već počeli misliti na polufinale protiv PRO Recca, a to se ne smije.

Potom povratak na prve dvije četvrtine. Kapa dolje!

- Funkcioniralo je sve fenomenalno. Napad, obrana, sve, baš sve. Međutim, zaboravimo sad Olympiacos. Recco i samo Recco. Znamo naš cilj i naš put. Jedno je sigurno. Dati ćemo sve od sebe – naglasio je Vrlić.

- Dosta neočekivano je počela utakmica. Protiv jedne od najjačih obrana Europe mi smo vodili sa 7:2. Ne događa se često. Žao mi im dozvolili da se vrate. Srećom, odgovorili smo odlično. Kako se utakmica bližila kraju bilo je vidljivo da smo istrošili i mi, i oni. Međutim, idemo dalje. Non stop prizivamo reprizu prošle godine, a ja kažem kako je sad nova utakmica. Novi bazen, novi PRO Recco – rekao je Maro Joković. 

Prvu prepreku su Jugaši riješili. Druga se zove PRO Recco.

18. travanj 2024 10:08