StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

PAŽNJA, PAŽNJA Jug CO - CN Barceloneta u 19, a ne u 20 sati!

21. ožujka 2017. - 23:58

Utakmica 8. kola europske Lige prvaka između Jug Croatia osiguranja i Barcelonete igrat će se u srijedu, 22. ožujka u Gružu s početkom u 20 sati. Tako je bilo sve do 24 sata prije početka utakmice. Nakon toga promjena. Igrat će se u srijedu, 22. ožujka, ali ne u 20, već s početkom u 19 sati. 

- Do promjene termina je došlo na zahtjev EBU (Europan Broadcasting Union) radi mogućnosti prijenosa u ostale zemlje Europe - informacija je iz kancelarije Vaterpolskog klluba Jug Croatia osiguranja.

Jugaši pobjedom protiv Barcelonete mogu osigurati nastup na Final Six-u, završnom turniru europske Lige prvaka. Španjolski prvak pobjedom može sebi otvoriti vrata Final Six-a, zagorčati život aktualnom europskom prvaku. Prvi ogled u Barceloni završio je bez pobjednika, 7:7. Utakmica Jug CO - CN Barceloneta, aktualni prvak protiv prvaka iz 2014., posljednja je utakmica najjačeg europskog klupskog natjecanja u Gružu u sezoni 2016./17.

Jugaši su kompletni, u najjačem sastavu. Informacije govore i CN Barceloneta, koja je namučila PRO Recco u njegovom plivalištu (poraz samo dva razlike, 8:6), bila tako blizu uzeti bod u Egeru (poraz 10:9). Egera je španjolski prvak nadigrao kod kuće s 10:6, imao protiv Juga priliku kod kuće uzeti tri, a ne samo jedan bod. CN Barceloneta u svojim redovima ima većinu reprezentativaca Španjolske, tu su braća Rašović, zatim igrač sa šireg spiska izbornika Ivice Tucka, Luka Lozina.

Ponovimo još jednom, utakmica Jug CO - CN Barceloneta igra se u srijedu, 22. ožujka u Gružu s početkom u 19 sati!

20. travanj 2024 13:46