StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO/PRVA 'B' HL

DOBAR POČETAK BELLEVUEA Marko Iveković: Zadovoljan sam u prvom redu pobjedom!

19. studenog 2016. - 22:39

Zadovoljan sam u prvom redu pobjedom. Vidi se da još nismo uigrani i sto posto fizički spremni – istaknuo je Marko Iveković, trener Bellevuea nakon 12:8 (1:0, 5:1, 2:2, 4:5) pobjede protiv Jadrana iz Kostrene u Gružu na startu nove sezone u Prvoj 'B' hrvatskoj ligi u kojoj je šest klubova.

- Žao mi je što nema više klubova, što ih je ostalo samo šest. Po meni je ovo prava liga za mlade igrače. Što može Bellevue, to je sad teško reći jer o snazi ostalih ne znamo puno. Vidjet ćemo tijekom lige – dodao je Iveković.

Jadran iz Kostrene je prošle sezone bio najbolji. Bellevue je pobjedu na startu ostvario igrajući u sastavu: Toni Jarak, Tiho Vranješ, Ivan Jurić (1), Toni Paskojević (3), Petar Pejić (2), Kristijan Čulina (1), Jozef Hrošik (2), Emilio Tulio (1), Leo Bogdanović, Mihael Crnčević (1), Marko Jankulevski, Ivo Radičević, Lindo Kobojević i Paulo Bego (1).

- Više, manje je ovo sastav koji će igrati ove sezone. Ivo Brailo je prebolio mononukleozu te će nam se uskoro priključiti. Sad nas čeka iduću subotu put u Makarsku gdje igramo protiv Galeba, a onda nam za dva tjedna dolazi u goste KPK – naglasio je trener Bellevuea uz kojeg je na klupi bio i Milo Valjalo.

Bellevueu su osim Jadrana iz Kostrene, Galeba MR i KPK suparnici u Prvoj 'B' hrvatskoj ligi još Delfin i Siscia.

26. travanj 2024 07:52