StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO/REGIONALNA LIGA

Derbi 5. kola se igra u Gružu, a ne na Banjici, i neće ga igrati Pavo Marković

7. studenog 2016. - 16:40

Neće Jug CO u 5. kolu Regionalne lige u Beograd, u goste Partizanu RFB, već će najtrofejniji srpski klub doći u Dubrovnik.

Jugova kancelarija je uputila zamolbu Upravnom odboru lige za promjenom domaćinstva utakmica 5. i 14. kola. Kako je ona prihvaćena, a izgleda kako to odgovara ne samo Gružu, već i Banjici, tako će Jug CO i Partizan RFB u Dubrovniku igrati u subotu, 19. sudenoga, a u Beogradu u subotu, 25. veljače 2017. godine.

Jug CO i Partizan RFB su jedina dva sastava sa stopostotnim učinkom na startu sezone. Europski i hrvatski prvak je odigrao dvije utakmice više od srpskog prvaka. Dobio je Budvu, Primorje i Mladost u Gružu te Jadran Carine HN u Igalu. Partizan je na Banjici bio bolji prvo od Mornara BS, a potom od Vojvodine, u 2. kolu je bio slobodan, dok će susret 4. kola, gost je splitskog Jadrana, odigrati u petak, 11. studenoga.

Iz Gruža još vijest kako Jugov trener Vjeko Kobešćak neće (najmanje) do kraja 2016. moći računati na Pava Markovića.

- Dodatnim laboratorijskim testovima potvrdile su se sumnje kako se radi o infektivnoj mononukleozi. Što se tiče vremena koje će biti potrebno za oporavak, za sada sigurno mogu reći kako se na Markovića neće moći računati do kraja godine - istaknuo je na šef Jugove medicinske struke, prof. dr. sc. Marko Margaritoni.

20. travanj 2024 09:55