StoryEditorOCM
TenisZAVRŠEN JOŠ JEDAN TURNIR ZA MALE TENISAČICE I TENISAČE U GOSPINOM POLJU

DUBROVNIK DUD BOWL Kakva čast za najbolje: nagrade im uručio legendarni pobjednik Wimbledona!

20. rujna 2017. - 01:18

Goran Ivanišević je nagradio najbolje na Dubrovnik DUD Bowlu za uzrast do 13 godina, a to će posebno pamtiti pobjednici. Makedonka Aleksandra Simeva i​ Šveđanin Tobias Wallina imali su čast da im prvi čestita ni manje ni više nego legendarni wimbledonski pobjednik iz 2001., jedini  igrač u povijesti All England Cluba koji je do naslova stigao s pozivnicom, kao 125. tenisač svijeta. 

U finalu djevojčica Simeva je dobila s 2:0 u setovima Poljakinju Malwinu Rowinsku, dok se u finalu dječaka igrao treći set  u kojem je Wallin bio bolji od Bugarina Aleksandra Martinova Nikolova. Među laureatima je i Dubrovkinja Leticia Tarocco, koja je u paru s Rowinskom osvojila turnir parova. U muškim parovima pobijedili su Martinov Nikolov igrajući sa Šveđaninom Christopherom Norlinom. Nagrađeni su i polufinalisti, isto tako najuspješniji u Utješnom turniru... Osim Ivaniševića medalje, priznanja i nagrade najuspješnijima dijelili su zamjenica gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić, zatim Vlado Ivaniš u ime sponzora Sunset beacha te direktor turnira Pasko Barović. 

Protekla četiri dana na terenima u Gospinom polju igrala su djeca iz Francuske, Ukrajine, Švedske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Poljske, Srbije, Makedonije, Češke, Rumunjske, s Malte, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Japana te naravno iz Hrvatske. Od prvog turnira, koji je održan 2014. godine u organizaciji Tenis centra Dubrovnik te Tenis kluba Ragusa, u Gospinom polju su igrala djeca iz čak 48 država svijeta!

Ove godine je prvo je početkom ljeta održan turnir za djevojčice i dječake do 11 godina, a sad na kraju ljeta i turnir za uzrastt do 13 godina. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU DUBROVAČKOG VJESNIKA

19. travanj 2024 20:52