StoryEditorOCM
TenisTENIS

ANA PREDALA MEČ U TORONTU Loše sam se osjećala

8. kolovoza 2017. - 00:35

Ana Konjuh se nije dobro osjećala te je nakon prvog seta, kojeg je izgubila sa 6:2, predala meč 1. kola na WTA turniru u Torontu 31-godišnjoj Kirsten Flipkens. Belgijanka, 82. tenisačica svijeta, nastup u glavnom turniru izborila je kroz kvalifikacije.

Prošli tjedan je Ana igrala na WTA turniru u Stanfordu gdje je stigla do četvrtfinala u kojem je poražena od wimbledonske pobjednice, Španjolke Garbine Muguruze. Zanimljivo, da je dobila Flipkens, Ana bi u 2. kolu Rogers cupa u Torontu igrala baš protiv Muguruze, četvrte tenisačice svijeta, koja je bila slobodna u 1. kolu.

Ukoliko sve bude u redu, Ana bi idući nastup trebala imati na velikom turniru u Cincinnatiju, koji počinje u ponedjeljak, 14. kolovoza. To bi joj trebala biti posljednja provjera pred nastup na posljednjem Grand Slam turniru sezone, US Openu, koji počinje 28. kolovoza.

Ana 22.
Na najnovijoj rang listi, koja je objavljena u ponedjeljak, 7. kolovoza, Ana je na 22. mjestu. Prošli tjedan je bila dvadeseta što joj je najbolji plasman.

26. travanj 2024 07:46