StoryEditorOCM
TenisMEĐUNARODNI TENISKI TURNIR U GOSPINOM POLJU OKUPIO MALIŠANE IZ 46 DRŽAVA SVIJETA

DUBROVNIK DUD BOWL Pozdrav sa Straduna

29. lipnja 2017. - 11:51

Za pet minuta je 'niknula' teniska mreža ispred Crkve svetog Vlaha. Reketi su već bili u rukama mališana te teniske loptice. Ne prave, već od spužve. Ogradio se potom prostor oko mreže s reklamama nakon čega su se mališani svako malo izmjenjivali u 'terenu'. Po dvoje sa svake strane mreže. Odigrali bi po nekoliko poena. Neki su uspjeli gem, dva. Potom, nakon što su se više od pola sata družili s reketom, nastupili u ambijentu u kojem su prije nekoliko godina igrali svoj meč Goran Ivanišević i John McEnroe, legende svjetskog tenisa, svojim su tijelima ispisali 'DU' na Stradunu. Pozirali su fotoreporterima. Nakon toga su skoknuli u Sponzu na ždrijeb. 

Kvalifikacije, svatko sa svakim, koje su počele u ponedjeljak, su završene. Najuspješniji će u iduća tri dana igrati na zemljanim terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinom polju za naslov pobjednika međunarodnog teniskog turnira Dubrovnik DUD Bowla za djevojčice i dječake do 11 godina. Igrat će i oni koji nisu imali previše uspjeha u prva tri dana. Njih čeka utješni turnir.

Ovogodišnje četvrto izdanje Dubrovnik DUD Bowla do 11 godina okupilo je male tenisačice i tenisače iz 46 država svijeta od kojih su njih trideset prvaci svojih država. U nekim zemljama su se čak igrale kvalifikacije kako bi se izborio nastup na turniru u Dubrovniku, koji završava u subotu, 1. srpnja. Finalni mečevi bi trebali početi u 16 sati.

18. travanj 2024 16:45