StoryEditorOCM
TenisTENIS

OTVOREN DUBROVNIK DUD BOWL 2017. Pasko Barović: 'Dođite u Gospino polje vidjeti kako to igraju najbolji!'

27. lipnja 2017. - 00:39

Predstavljanjem sudionika turnira te nastupom župskih mažoretkinja u Tenis centru Dubrovnik u Gospinom polju svečano je otvoren četvrti Dubrovnik DUD Bowl za djevojčice i dječake do 11 godina.

- Dubrovnik je ovaj tjedan centar svjetskog tenisa za ovaj uzrast – istaknuo je Pasko Barović, prvi čovjek organizacije turnira, koji je okupio stotinjak mališana iz 46 država svijeta.

- Izuzetno smo ponosni ne samo na brojku od gotovo stotinu djece, već činjenicom kako je među njima čak trideset prvaka svojih država. Pozivamo sve naše sugrađane da dođu u Gospino polje te vide kako to igraju najbolja djeca svijeta u ovom uzrastu. Isto tako da vide što znači tenis, koja je ljepota tog sporta. Tenis nije samo sport gdje je pobjeda i poraz, već je tenis sport gdje djeca zajedno odrastaju, te uživaju u ovom prekrasnom sportu – dodao je Pasko Barović.

Prvi mečevi četvrtog Dubrovnik DUD Bowla počeli su u ponedjeljak, 26. lipnja, u 8 sati. Posljednji su se još igrali dok je u tijeku bilo svečano otvaranje turnira, koje je počelo iza 19 sati. Isto će biti i narednih dana. Igrat će se od jutra do mraka. Dubrovnik DUD Bowl s obzirom na sustav natjecanja osigurava svakom sudioniku najmanje četiri meča.

Završnica turnira igra se u subotu, 1. srpnja.

17. travanj 2024 23:28