StoryEditorOCM
TenisTENIS

S-HERTOGENBOSCH Ana zaustavljena u polufinalu. 'Nećemo tugovati, odigrala sam dobar turnir'

17. lipnja 2017. - 16:24

Ana Konjuh nije uspjela izboriti finale WTA turnira na travi u nizozemskom 's-Hertogenboschu. Poražena je od deset mjeseci starije Ruskinje, 74. tenisačice svijeta, Natalije Vikhlyantseve sa 6:3 i 7:5 nakon sat i 19 minuta igre. 

U prvom setu Ana je izgubila servis u četvrtom gemu. Imala je priiku vratiti izgubljeno već u idućem gemu, ali nije iskoristila dvije break lopte. Novu priliku za break u prvom setu nije imala.

U drugom setu Ruskinja je u trećem gemu napravila break. Ana je u šestom gemu uzvratila te poravnala na 3:3. Izborila je tada tri break lopte, a iskoristila prvu. U jedanaestom gemu drugog seta novi break Vikhlyantseve, koja je potom servirala za meč. Ana je u tom dvanaestom gemu vodila s 30:15. Potom dva poena Ruskinje, koja nije uspjela iskoristiti prvu meč loptu, ali jest drugu. 

- Vikhlyantseva je danas odigrala dobro. S druge strane ja nisam bila na svom nivou. Malo previše grešaka. Ona je to iskoristila. Dobro je servirala te joj je teško bilo oduzeti servis - rekla je Ana nakon meča. 

- Sve u svemu nećemo tugovarti. Odigrala sam dobar turnir. u Nizozemskoj Idemo sad na idući - naglasila je te otputovala za Mallorcu gdje nastupa idući tjedan.

24. travanj 2024 21:43