StoryEditorOCM
TenisTENIS

UVALA LAPAD Otvoreno prvenstvo Dubrovnika do 10 godina

25. ožujka 2017. - 14:10

Otvoreno prvenstvo Dubrovnika do 10 godina okupilo je ovog vikenda 25 djevojčica i 20 dječaka iz devet klubova. Dubrovački turnir je prvi od ukupno dvanaest turnira iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za regiju jug. Najuspješniji će potom igrati na Regionalnom Mastersu, a nakon što se zbroje svi osvojeni bodovi, one najbolje čeka nastup na državnom Mastersu na kojem će igrati i najbolji iz preostale četiri regije.

Na tenis terenima u Uvali Lapad između ostalih nastupaju djevojčice i dječaci iz pet klubova naše županije, i to Župe dubrovačke, Raguse, Orebića, Ploča i Dubrovnika, organizatora turnira.

- Prvog dana turnira igra se po skupinama, a u planu nam je odigrati i 1. kolo u Zlatnom, Srebrnom, Brončanom i Zelenom turniru tako da drugog dana, u nedjelju, 26. ožujka, ostane za odigrati polufinalne susrete četiri turnira te finala. Inače, sustav natjecanja je takav da je u skupinama najviše po četvero natjecatelja. Igra se svatko sa svakim. Nakon toga pobjednici skupina igraju u Zlatnom turniru, drugoplasirani u Srebrnom, trećeplasirani u Brončanom te četvrtoplasirani u Zelenom turniru – rekao je Senko Glavinić, tajnik Tenis kluba Dubrovnik.
 

20. travanj 2024 12:48