StoryEditorOCM
TenisTENIS

MEMORIJAL 'ĐURO BOKUN' Luciji zlato u parovima i srebro u singlu

Piše Tonči Vlašić Foto: Tonči Vlašić
10. listopada 2016. - 15:52

Luka Mikrut iz Splita i Marijana Majetić iz Zagreba pobjednici su tradicionalnog memorijalnog turnir 'Đuro Bokun' za tenisačice i tenisače do 14 godina, koji je u organizaciji Tenis kluba Dubrovnik održan na terenima u Uvali Lapad.

Mirkut je u finalu sa 7:6 (6) i 6:3 dobio prvog nositelja, Milija Poljička iz Pomaka. Troje dubrovačkih tenisača je s uspjehom prošlo 1. kolo (Antun Bekić iz Tenis kluba Ragusa, Marko Stojanović iz Tenis kluba Libertas i Marko Baničević iz Tenis kluba Dubrovnik), ali niti jedan nije uspio ostvariti novu pobjedu s kojom bi izborio plasman u polufinale.

Turnir muških parova osvojili su drugi nositelji, Mili i Niko Poljičak, članovi Pomaka, koji su u finalu sa 7:5 i 76 (2) dobili prve nositelje, članove Splita, Walkera Allena i Luku Mikruta.

U finalu tenisačica Majetić je sa 7:6 (3), 4:6 i 6:2 dobila Luciju Ćirić Bagarić, tenisačicu Dubrovnika, koja je do finala ostvarila tri pobjede. Mara Wolf, Andrea Beusan i Leticia Tarocco, prve dvije su članice Dubrovnika, a treća je članica Raguse, ostvarile su pobjede u 1. kolu, ali ne i u idućem nastupu te se nisu pridružile Ćirić Bagarić u polufinalu.

Turnir ženskih parova osvojile su Lucija Ćirić Bagarić i Dora Kos, članica zagrebačkom Itema. U finalu su dobile Andreu Beusan i Nikolinu Vukić sa 6.4 i 6:3.  Nastupilo je pet parova.

27. travanj 2024 01:38