StoryEditorOCM
RukometRUKOMET

PRVA HL - JUG Radost protiv Solina, Dragić: Pretrčali smo ih!

22. listopada 2017. - 23:31

Rukometaši Dubrovnika pobijedili su u Gospinom polju Solin sa 37:22. Nakon uspjeha u utakmici 4. kola južne skupine Prve hrvatske lige momčad trenera Zlatka Saračevića ima polovičan učinak: dvije pobjede i dva poraza. Dobila je obje utakice kod kuće (prije Solina bila je bolja u 2. kolu od Pećina), a izgubila obje u gostima (u 1. kolu od Hrvatskog dragovoljca u Omišu te u 3. kolu od Splita u Splitu). 

- Bili smo bolji od Solina. Pretrčali smo ih. Svi su igrali te odigrali vrlo dobro - istaknuo je Ivo Dragić, dopredsjednik RKHM Dubrovnik. 

Gotovo svi su se na kraju, osim vratara, upisali u strijelce kod RKHM Durovnik: Leo Brnin i Nikša Bušlje su postigli po 6 pogodaka, Luka Bevanda i Maro Dabelić po 5, Zvonimir Srna 4, Tomislav Radić 3, Ivan Dobrić, Teo Putica i Dmytro Poliak po 2, te Kajo Cikatić i Hrvoje Lončarica po 1. Još su igrali Toni Barišić, Luka Morović, Damir Viteškić i Mateo Crnčević.

- Sad idemo u goste Kaštelama, koje su dobile kod kuće u 2. kolu Splita, a koji je nas dobio u Splitu u 3. kolu. Kaštela je izgubila tri boda. Poražene su sad u Buzetu. Mi smo izgubili četiri boda. Split dva. Hrvatski dragovoljac je imao povoljniji raspored na početku sezone... Vidjet ćemo. Puno je do kraja. U nedjelju, 29. listopada, igramo protiv Kaštela u njihovoj dvorani - ukratko će Dragić o prva 4. kola. Na vrhu su Hrvatski dragovoljac i Mladi Rudar sa sve četiri pobjede, Split je treći sa 6 bodova, Kaštela četvrta s 5 bodova, RKHM Dubrovnik je peti. Predvodi sastave sa 4 boda...

25. travanj 2024 13:10