StoryEditorOCM
RukometRUKOMETNI KLUB HRVATSKE MLADEŽI DUBROVNIK

RUKOMETAŠI NA LOKRUMU Dva dana prije prve domaće utakmice na otoku predstavljanje momčadi!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
4. listopada 2017. - 12:07

Uoči početka prošle sezone, prve u povijesti kluba u južnoj skupini Prve lige, igrači, stručni stožer i vodstvo Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik održali su konferenciju za novinare u šest metara, ispred rukometnog gola u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Znali su tijekom sezone najaviti utakmicu konferencijom za novinare pod vedrim nebom, na Stradunu.

Sad dubrovački klub zove na predstavljanje momčadi, ciljeva i ambicija kluba u novoj sezoni, koje će se održati na Lokrumu, i to u četvrtak, 5. listopada, s početkom u 15 sati. Na druženje s novinarima doći će novi igrači RKHM DUbrovnik (Dmytro Poliak, Toni Barišić i Ivan Dobrić), stručni stožer (trener Zlatko Saračević i novi pomoćni trener Sven Krile).

RKHM Dubrovnik posebno naglašava kako se prije nekoliko dana pojačao s Dmytrom Poliakom, bivšim reprezentativcem Ukrajine, koji je u bogatoj karijeri igrao u Ukrajini, Bjelorusiji i Turskoj. Zatim, kako je trener i dalje Zlatko Saračević, olimpijski pobjednik iz Atlante 1996. godine, a odnedavno i pomoćni trener reprezentacije Hrvatske. Naglašava se kako se  klub natječe i dalje u Prvoj ligi - južna skupina te kako ga u subotu, 7. listopada, očekuje prva domaća utakmica u novoj sezoni. Protivnik je Rukometni klub Pećine iz Rijeke. Utakmica 2. kola Prve HL - jug igra se u Sportskoj dvorani u Gospinom polju s početkom u 18 sati.

RKHM Dubrovnik je poražen u 1. kolu. Izgubio je u Omišu od Hrvatskog dragovoljca s 26:25. Nije bio kompletan. Nedostajali su Poliakov, koji u tom trenutku još nije imao papire potrebne za nastup te vratar Kristijan Janđel, koji se ozlijedio na posljednjim treninzima pred put u Omiš. Pećine su pak poražene kod kuće od Ribola Kaštela s 34:27.

20. travanj 2024 13:40