StoryEditorOCM
RukometRUKOMETNI KLUB HRVATSKE MLADEŽI DUBROVNIK

KAKAV TRENING Rukometaši Dubrovnika zavrnuli rukave i brali sol u Stonu!

23. kolovoza 2017. - 09:56

Nije prvi put. Tako je bilo i prošle godine na počeku priprema za novu sezonu. Igrači, stručni stožer na čelu sa Zlatkom Saračevićem i uprava Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik odradili su trening u Solani u Stonu. Za razliku od treninga u Gospinom polju nisu trčali, igrali s loptom ili u teretani dizali utege već su u Stonu zavrnuli rukave i pomagali brati sol u jednoj od najstarijih solana u Europi. Solana u Stonu stara je više od sedam stoljeća.

- Spojili smo ugodno s korisnim - istaknuli su nakon team buildinga u Stonu.

Dubrovački rukometaši su prošle sezone prvi put igrali u Prvoj hrvatskoj ligi - jug te pod vodstvom Saračevića, legendarnog hrvatskog rukometaša, zauzeli vrlo dobro treće mjesto sa samo četiri boda manje od prvaka Karlovca, koji je izborio viši rang. Nova sezona u južnoj skupini Prve HL počinje 30. rujna. RKHM Dubrovnik je u 1. kolu gost Hrvatskog dragovoljca, a u 2. kolu dočekuje, 7. listopada, Pećine.

Ukupno dvanaest klubova je u Prvoj HL – jug (uz RKHM Dubrovnik, Hrvatski dragovoljac i Pećine još igraju: Biograd, Buzet, Kozala, Metković 1963., Mladi Rudar, Ribola Kaštela, Vodice, Solin i Split).

26. travanj 2024 21:22