StoryEditorOCM
RukometRUKOMETNI KLUB HRVATSKE MLADEŽI DUBROVNIK

45. INTERAMNIA WORLD CUP Dubrovnik brani boje Hrvatske!

Piše PSD.
6. srpnja 2017. - 11:58

Bili su prvi put prošle godine. Tada su u uzrastu igrača rođenih 2000. godine i mlađih u konkurenciji 24 sastava zauzeli četvrto mjesto. Ove godine su opet u Italiji, i opet su sudionici međunarodnog turnira u Teramu, 45. izdanja Interamnia World Cupa.

- Jedini smo hrvatski predstavnici među 110 sastava iz 31 države sa četiri kontinenta. Nastupamo u kategoriji igrača do 16 godina u kojoj je ukupno 16 momčadi. U skupini smo s dva kluba iz Poljske, jednim iz Danske te jednim iz Švicarske – istaknuli su iz Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik navodeći kako igraju s većinom igrača koji su rođeni 2002. godine, dakle, godinu dana mlađi. Tek su četvorica igrača rođena 2001. godine.

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik pod vodstvom trenera Vide Vlahića na 45. Interamnia World Cup-u, koji je otvoren u srijedu, 5. srpnja i traje do utorka, 11. srpnja, igra u sastavu: Ante Matić, Gabriel Andrić, Toni Matana, Nikola Hrtica, Denis Topuzović, Paolo Bašica, Luka Prnjat, Fran Stjepan Granić, Luka Aletić, Leo Fiorović, Maro Župan, Lovro Mikulić, Dominik Ivan Miljković, Antonio Prnjat, Petar Burum, Luka Giljušić i Mauro Prnjat.

24. travanj 2024 17:11