Sport Rukomet

RUKOMET

TURNIR U GOSPINOM POLJU Metković 1963. podigao pokal!

RUKOMET

Dječaci Rukometnog kluba Metković 1963. pobjednici su turnira u Gospinom polju za igrače rođene 2004. godine i mlađe. Nakon što su bili najbolji u skupini 'B' u konkurenciji Čapljine i Leotara, u finalu su dobili Kamičak iz Sinja, pobjednika skupine 'A' te sa sve tri pobjede stigli do pobjedničkog pokala, koji im je u ime organizatora, Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, uručio Vide Vlahić.

U utakmici za treće mjesto Leotar iz Trebinja, koji je bio drugi u skupini 'B', dobio je sa 16:11 Široki, drugoplasirani sastav skupine'A'. Čapljina je na kraju zauzela peto, a domaćin, RKHM Dubrovnik, šesto mjesto.

- Ovo je generacija koju ja vodim dvije godine. Igrala je ove sezone Regionalnu ligu za rođene 2004. i mlađe. Imala je utakmice svako 14 dana – istaknuo je Nikica Batinović, trener Metkovića 1963., koji je prvo mjesto u Gospinom polju osvojio igrajući u sastavu: Petar Romić, Ivan Mišković, Petar Bazdan, Mateo Čanga Obrvan, Petar Bubalo, Mate Batinović, Domagoj Grejić, Luka Kravar, Mato Gnječ, Andrija Oršulić i Luka Popović.

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Veliki šumski požar na Mljetu

Veliki šumski požar na Mljetu
U utorak navečer je požar u gustoj borovoj šumi na Mljetu. iako se zbog jakog vjetra vatra brzo širi, za sada ku...
Veliki šumski požar na Mljetu

Požar na području Lumbarajskog Račišća

Požar na području Lumbarajskog Račišća
Danas oko 15:30 sati na području Lumbarajskog Račišća u Lumbardi buknuo je šumski požar nadomak obiteljskih kuća...
Požar na području Lumbarajskog Račišća