Sport Rukomet

RUKOMET

TURNIR U GOSPINOM POLJU Metković 1963. podigao pokal!

RUKOMET

Dječaci Rukometnog kluba Metković 1963. pobjednici su turnira u Gospinom polju za igrače rođene 2004. godine i mlađe. Nakon što su bili najbolji u skupini 'B' u konkurenciji Čapljine i Leotara, u finalu su dobili Kamičak iz Sinja, pobjednika skupine 'A' te sa sve tri pobjede stigli do pobjedničkog pokala, koji im je u ime organizatora, Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, uručio Vide Vlahić.

U utakmici za treće mjesto Leotar iz Trebinja, koji je bio drugi u skupini 'B', dobio je sa 16:11 Široki, drugoplasirani sastav skupine'A'. Čapljina je na kraju zauzela peto, a domaćin, RKHM Dubrovnik, šesto mjesto.

- Ovo je generacija koju ja vodim dvije godine. Igrala je ove sezone Regionalnu ligu za rođene 2004. i mlađe. Imala je utakmice svako 14 dana – istaknuo je Nikica Batinović, trener Metkovića 1963., koji je prvo mjesto u Gospinom polju osvojio igrajući u sastavu: Petar Romić, Ivan Mišković, Petar Bazdan, Mateo Čanga Obrvan, Petar Bubalo, Mate Batinović, Domagoj Grejić, Luka Kravar, Mato Gnječ, Andrija Oršulić i Luka Popović.

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Što je more izbacilo na plažu Banje?

Što je more izbacilo na plažu Banje?
Policija je potvrdila kako njihovi djelatnici upravo na plaži Banje provjeravaju što predstavlja neobični predme...
Što je more izbacilo na plažu Banje?

NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru

NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru
Četvrti poraz u nizu Orlando Magica, 15. u posljednjih 18 utakmica, ukupno 19. ove sezone u ukupno 30 utakmica. ...
NBA Utakmica koju neće pamtiti po dobru