StoryEditorOCM
RukometRUKOMET

TURNIR U GOSPINOM POLJU Metković 1963. podigao pokal!

18. lipnja 2017. - 18:25

Dječaci Rukometnog kluba Metković 1963. pobjednici su turnira u Gospinom polju za igrače rođene 2004. godine i mlađe. Nakon što su bili najbolji u skupini 'B' u konkurenciji Čapljine i Leotara, u finalu su dobili Kamičak iz Sinja, pobjednika skupine 'A' te sa sve tri pobjede stigli do pobjedničkog pokala, koji im je u ime organizatora, Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, uručio Vide Vlahić.

U utakmici za treće mjesto Leotar iz Trebinja, koji je bio drugi u skupini 'B', dobio je sa 16:11 Široki, drugoplasirani sastav skupine'A'. Čapljina je na kraju zauzela peto, a domaćin, RKHM Dubrovnik, šesto mjesto.

- Ovo je generacija koju ja vodim dvije godine. Igrala je ove sezone Regionalnu ligu za rođene 2004. i mlađe. Imala je utakmice svako 14 dana – istaknuo je Nikica Batinović, trener Metkovića 1963., koji je prvo mjesto u Gospinom polju osvojio igrajući u sastavu: Petar Romić, Ivan Mišković, Petar Bazdan, Mateo Čanga Obrvan, Petar Bubalo, Mate Batinović, Domagoj Grejić, Luka Kravar, Mato Gnječ, Andrija Oršulić i Luka Popović.

25. travanj 2024 03:34